LENKA - 12 dní

01.05.2014 09:36

DEN 1

  • Ahoj všem, Tak já včera váha 69 kg… Tak se uvidí, kolik budu mít po….  Jinak přátelé – já nestačím zírat… buď je něco špatně, nebo „to“ teprve příjde… Já si dala slaný výplach v 5:45 – pak dlooouho nic… a až v cca 8:30 jsem šla na WC, a to pozor!!! – pouze 1x!!! Nechápu…. Při první očistě před 4mi lety jsem lítala denně tak 10-15 x!!! No…tak jsem zvědavá.. za 20 minut odvážíme syna na Čerňák na bus a pak ten golf.. tak snad mě to nechytne někde po cestě.. J Jinak jsem už vypila dvě citronádky, jsou luxusní! Já si teda dávám kávovou lžičku chilli, miluju, když to pálí… Mňam… Ahoj všem a piště, jak na tom jste ostatní…
  • Ahoj všem, takže nejdřív snad stručné představení. Jsem Lenka, citronovou očistu teď budu držet potřetí.  Poprvé jsem zkusila před cca 4mi lety, a pak rok nato... Poprvé jsem držela 14 dní, podruhé 10. Bylo to super, neměla jsem ani jednou pocit hladu, ani chutě, nic... jen byla teda "smrt" to vypití slanné vody a následné celodopolední běhání na ajnclík! Mohla jsem být ráda, že jsem dojela těch cca 5 km do práce! :-) A už z dálky jsem řvala na kolegu - že musím nutněěě na hajzlík! :-)))) Naštěstí kolega měl pochopení, drželi jsme to spolu. Ale na něho to působilo jinak... on šel na WC ráno tak 2x doma a pak už byl ok... já třeba 15x i víc... Takže teď chci začít od čtvrtka, kdy budu ČT-NE doma, abych ten největší nápor zvládla doma.. protože před tím jsem to měla do práce 5 min autem, ale teď jedu nejdřív autem, pak metrem a pak pěškobusem a trvá mi to cca hodinu... Tak to bych se nerada pos... v metru! :-)))))))  Jinak poznatky z dřívějška - jen jsem se strašně nudila.. protože až pro citronovce si človek uvědomí, kolik času strávíte přípravou jídla, ať už vařením, nebo chystáním svačinek do práce, tak samotným pojídáním stravy... :-) A taky mi bylo zima... a mátový čaj nemám ráda.. :-)  Jinak já vše jela přesně podle knihy Petera Glickmana - Desetidenní očista těla /kdo nemá, nechť si ji určitě koupí!!!!/, takže každý večer šálek projímavého čaje - ne senna, po té dosti bolí břicho! Je moc silná! Ráno litr vody se solí... a pak po půl hodince první citronádu... Denně se jich smí vypít 6-12. Já ze začátku těch 12 klidně vypila...pak asi míň, nebo jsem si dávala jen jednu tu lžíci javorového sirupu (jednak kvůli zhubnutí a druhak taky není nejlevnější, že? ) :-) A když jsem jela jeden den na seminář mimo domov, tak jsem si prostě večer nedala ten projímavý čaj a ráno jsem si nedala tu slanou vodu..ale to bylo jen 1x.
  • Ahoj všem, Tak jsem si zalila projímavý čaj horkou vodou a nechávám louhovat… A musím říct, že mám strašně zvláštní pocity… dokonce bych to nazvala, že se „trochu bojím“ zítřejšího rána… Dám si budíka na 6h, abych hned ráno vypila vodu se solí, neboť se potřebuji do 11h vyprázdnit. Vezeme syna na bus a od 13h máme na druhém konci Prahy na golf.. Tak se obávám, jak to zvládnu…  Taky si živě vzpomínám, že při první očistě mě první ráno po vypití čaje probudila příšerná bolest břicha… strašné křeče… takže se toho teď trochu bojím.. A představa té odporné slané vody.. brrr… J No, co Vám mám říkat.. A to jsem si dnes chtěla dát už odlehčený den…. Když tu přijel z práce můj chlap, vytáhl dvě kila svíčkové z urugvayského býka a zahlásil: „Já jsem si říkal, Lásko, že když budeš od zítřka hladovět, tak ať se dnes ještě pořádně najíš“! J J J J Takže hádejte, co jsem měla k večeři, checht… J No… zítra se ozvu, jak je bylo a je… Dobrou noc všem… Lenka :-)
  • Ahoj při podvečeru, Tak u mě tak nějak normál.. Nemám hlad, ale už se trochu nudím a přemýšlím, co vše bych si teď dala... a to i věci, který bych si určitě nedala, i kdybych mohla. Jen jsem teda fakt překvapená, že jsem byla jen 1x na WC... Tak jsem zvědavá na zítřek... Zatím jsem vypila 6 citronád... Jo, a když jsme se vrátili domů, v cca 15h, dala se do mě docela zima a byla jsem unavená - ale to spíš přikládám tomu, že jsem ráno kvůli výplachu vstávala v 5:30. Teď jsem už zas ok... Lenka 

DEN 2

  • Tak dnes žadná sláva. . Byli jsme na golfu,  našlapala jsem 11 km, spálila 1850 kcal,  vypila u toho litr a čtvrt citronády a ještě nějakou vodu,  ale pobolívala mě hlava. .No. .a navíc mi nešla hra! :-)))) A byla jsem hodně unavena. . Přeci jen se na mě podepisuje to vstávání v 5:30 - abych do odjezdu z domu byla propláchnutá a vyprázdněná... takže to pričítám nevyspání. Uvidím zítra. . To jsme celý den doma,  takže sůl dam az se vzbudím. . :-) Trochu závidím toho chlapa, co doma jí tajně! :-))) Ten muj si ted ugriloval 3 kusy svíčkové a pěkně si na tom pochutnával.. A zítra by si prý dal k obědu svíčkovou stroganov... :-) A dnes večer k televizi jednohubky.. Ach jo.. Není to teda záměrná provokace, jen je gurmán... Neomezuje v ničem mě, ale ani on se nebude nijak omezovat. . Kdyby držel očistu on,  tak ja vím přesně,  že já bych taky jedla jen kdyby tady nebyl,  abych ho netrapila.. :-) Teď jsem se nahřála v horké vaně a jdeme si pustit par dílů První republiky. . Pry je to hezké, tak jsme si to včera stáhli. . Přeji všem hezký večer a hodně sil do dalšího dne! !
  • Ahoj ještě jednou všem. .Jen v kostce. .. příšerně mě boli hlava. .Jdu spát,  snad to zaspím..:-)Váha 69 kg, čekala jsem,  že to bude míň... ale to je asi tim množstvím javorového sirupu. .. V druhé půlce snížím na 1 lžíci. Dobrou noc. .. 

DEN 3

  • Ahoj všem, Tak ja mám dnes 3.den. Hlava zatím ok. . Ale jinak se nijak zvlášť povzneseně - jak tady čtu od Vas, teda necítím.   :-) Ale to bude asi tim,  ne já jsem jiná. .Běžně se stravuji úplně normalně,  nejsem ani vegetarián,  ani nejím raw stavu a nejsem nijak ujetá na sebezkoumání těla, duchovno atd.. Takže pro mě trochu nuda a ještě je venku odporna zima a hnus,  že se ani nedá jít ven. . Dnes jsem si nedala budíka, vzbudila jsem se v 7:30. Asi spíš jen tim,  ze uz začal pusobit ten projímavý čaj ze včera.  Takže rychle sůl, WC a od te doby ležím na gauči u seriálu.
  • Ahoj všem, Tak mám za sebou třetí den. ...Váha 68,2 - to jsem docela spokojená. . Asi je to i menším počtem citronád. .. menší množství javorového sirupu. Nejhorší je pro mě vypít tu slanou vodu. Hlad nemám,  ani chutě. .. jen ten pocit, že NIC nemůžu. ... :-)Jazyk jsem mela včera odporně potažený hnusnym povlakem,  ale to je už dnes pryc. .Teda,  trochu jsem ho i vydrbala kartáčkem při čištění zubů. . Hlava mě trochu pobolívá, akr ted uz vím,  že je to tim čuměním na TV..Stáhli jsme si 15 dílů té První republiky a dnes jsme na to mimo hoďky na drivingu celý cen čuměli.. :-) Zítra jedeme v 9h na golf na Konopiště, tak snad budu do odjezdu vyprázdněná!! :-) Dobrou noc všem.... Lenka

DEN 4

  • Den čtvrtý: Ráno výplach v 5:45. Za necelou hodinu mě to vyhnalo na WC poprvé... Teď je 7:30 a už jsem byla nejméně 10x! Takže dnes mazec... Konečně se vyprazdňuji tak,  jako při prvních očistách! :-) Teď jdu chvíli cvičit,  žádná divočina,  jen na bederní páteř. . Nějak mne od včera boli záda. . (Jsem cca 6 let po operaci plotynek) :-) Tak jsem zvědavá,  jak dlouho ještě budu lítat na ajnclík, chtěla jsem se ještě trochu do odjezdu na Konopiště vyspat,  tak to asi neklapne.... Uz zas musííím... :-) Lenka

DEN 5

  • Ahoj všem, tak já se držím, zvládám stále stejně... Tzn - je mi chladno - ale to asi nemá nic společného s očistou, mně je zima stále. Sůl je hnusná. :-) Citronády jsou fajn, ale strašně se nudím. Hlad nemám, chutě nemám, ale chtěla bych jíst.. :-) Je úplně jedno co.... Ty zvyky jsou šílené.. ráno koukat, jak ti mí chlapi doma jedí hemenex, nebo rohlík s marmeládou, šunkou, mňam... Pak slyšet křoupání jablka v práci (a to ještě nezačali všici tahat z lednice mističky z obědem), nebo těžký to bylo včera na golfu, kdy jindy mám s sebou v chlebníčku celozrnný chleba s žervé a kuřecí šunkou, v druhím chlebníčku jablíčka a mrkev a v mističce směs ořechů... a to si průběžně celý den ujídám... uáá, to bylo těžký..
     
    Dnes mám pátý den, jsem poprvé za očistu v práci a pohoda. Ráno jsem vstala v 5:30, vypít vodu se solí, co 7:30 jsem byla již vyprázdněná a jela jsem do práce. Tady sedím zabalená v dece, ale to skoro celý rok.
     
    Joooo...ale musím říct, že mě teď dva dny příšerně bolely záda! Taková divná jiná bolest... tak nevím, od toho to asi nebude, ale prostě to píšu...
    Hlava zatím ok, už jsem vypozorovala, že je to spíš z té televize než z nejezení. :-) Normálně se totiž dívám tak 5x týdně a to jen večer...ale teď jsme u toho seriálu proseděli půl víkendu. :-) ...no, to už jsem ale asi psala..
     
    Jinak žádné zvláštní poznatky nemám... Váha před 69 a dnes 67, takže 2 kila dole... No, na to, že jsem již 5 dní nic nejedla, to zas tak moc není, že? :-)
    Lenka

DEN 7

  • Ahoj parto hic! :-) Já se odmlčela – ale nedobrovolně! Včera už mi bylo divné, že mi druhý den nechodí žádné maily, tak jsem vlezla na server a zjistila jsem, že Tiscali má nějaký výpadek nebo kýho šlaka, takže já stále držím, nepolevila jsem a je to super! Hlad ani chutě mě netrápí, jen prostě všude kolem mě žrádýlko a člověk nemůže… Jazyk si Radku 2x denně při čištění zubů drbu kartáčkem, takže povlak na něm dávno nemám… sice není růžový, na to je i 14 dní málo, to mám vyzkoušené, ale vypadá o mnoho líp, než na začátku. Včera jsem si dala 8 km wallking, pak hodinu na drivingu golfu. Dnešní ranní váha 66,5 kg, takže já jsem spokojená! I já jsem dnes sedmý den a zatím nevím, kdy budu končit… určitě do konce týdně to chci vydržet a nevím, jak pak dál. Váhu mám už teď ideální, kdybych dala dolů ještě pár kil, propadne se mi ksift a budu mít vrásky. :-) Ale uvidíme.. cíl zatím nemám, nejméně 10 dní určitě. Šári, jak u Tebe váha, jde dolů nebo ne? Radku, co ostatní, už to všichni vzdali? Asi 2 dny jsem byla bez spojení, takže nic nevím…. :-)

    Jo.. a stále jsem ospalá.. ale to je tím vstáváním ráno v 5:30 – pak vypiju ten litr vody se solí (furt hnus, na to bych si nikdy nezvykla, to mi na tom nejvíc vadí, je to odporný!) a začnu dělat všem snídaně (pro 4 chlapy) a svačiny do práce a školy… což mi trvá s tím vyprazdňováním tak do 7h.Pak lítám na WC ještě tak do 7:30 a vyrážím do práce.. tam jedu cca 45 minut, takže se vždy bojím, aby to na mě nepřišlo v metru! :-)

    I když to už bych udržela, není už moc co vylučovat, že? :-) Mějte se a piště, piště, ráda Vás čtu… Lenka

  • Tak dnes mám nějakou krizi! :-) Včera jsem si docela fyzicky mákla – těch cca 8 km chůze a hodina tréninku na golfu bylo asi dost…

    Teda poměr výdej a příjem… A dnes jsem měla ráno jednu citronádu, pak druhou jak jsem dorazila do práce, třetí ve 13h, čtvrtou doma v 15h. a pak jsem šla v 16:30 zas na hodinu a půl wallkingovat a přišla jsem domů totálně vyflusaná, unavená, bez energie… Takže hned „uvařit“ další huhu koktejl (citronádu) a teď ještě jednu… Asi je to málo, nebo co já vím… ale zas protože chci dát dolů ještě nějaké to kilo (do zásoby na dobu „po“, až zase začnu jíst), tak nechci toho sirupu pít tolik, protože čím víc javorového sirupu, tím míň se hubne. J Ale těším se na zítřek…. Nemusím ráno v 5:30 vstávat, abych rychle před prací vypila sůl… brrrr… budu spát do probuzení, pak v klídku sůl a celý den budu doma.

    Trochu mi to odhodlání vydržet to co nejdéle kazí představa, že v pátek ráno jedeme domů k našim a mamka je extratřída kuchařka, takže to budou špalíčky s kachničkou a zelím, domácí luxusní hranolky s masovou směsí, svíčková…. No co Vám mám povídat! :-) :-) :-)

    Ale zas bych ráda vydržela ještě nějaký ten den… jsem si to špatně naplánovala.. kdybych věděla, že to s tím vyprazdňováním bude taková pohoda a bez problémů se budu moct v 7:30 vypravit do práce, tak bych si to nenačasovala na dva po sobě jdoucí prodloužené víkendy… :-)

    Jo, a váha dnes ráno 66,5 kg! Paráda! Toť pro příště… 

DEN 9

  • Tak teda z Tebe Veru, by mela skupina na FB, ktera se jmenuje "Společnost odporu proti zdrobnělinám" velmi radost!  :-))))))))))
    Já se vzdy musím usmívat,  když to čtu. ......
    Můžu se jen zeptat,  kolik Tě je let? 
    Takže,  já jedu dnes devátý den. ..
    Musím se přiznat,  že už me to moc neba... uz mam hlad na jidlo... jakékoliv. . . . :-)
    Včera jsem byla doma sama s dětmi do cca 16 a ráno jsem jim udělala snídani,  pak jsem začala vařit buřťák - a že já ho umím naprosto luxusní! !!
    Do toho jsem si nachystala maso na řizky na večer. .. 
    Na odpolední svačinu jsem jim udělala 2 tácy jednohubek - sýr, šunka, čabajka, okurka, cibule, lovečák, papriky atd..
    K tomu zasedli kolem 16h, když domu dorazil Ríša a ja jen seděla a koukala, jak to do nich padá.. :-)
    A tak bych si dala! !
    A večer chlapi obalili řizky, oloupali brambory a zas se ládovali řizkama..
    No a dnes jsem jim udělala míchaný vejce, mñam.. Až se mi sliny sbíhaly..
    A ted víkend. . Uz jsme ve Vrchlabí a odpo jedeme k našim na večeři. . A zítra oběd u babi. . A taaaaaaaak....
    No,  ale ne mi stašně lito se na to ted vykašlat,  takže to dam dal. 
    Chtěla bych do ST. 
    ČT odlehčenou stravu a v pátek už tak nějak normiš, jako dřív... 
    Žádný přežírání, žádný sladkosti a omáčky,  atd. .
    Jazyk mam bílý, ale už žádný povlak... okraje růžové... 
    Šárko,  Tebe jsem dnes strašně ráda viděla! !! Jsi úžasná,  žes to s námi dala! !  L.
     

DEN 10

  • Ahoj parto, tak kdo se ještě držíte? :-) Já dnes den desátý. .. a po pravdě mě to už neba. . :-)  Uz chci něco sníst.. ale ještě to teda asi do pondělí vydržím. . Co Vy? 
  • Já dnes končím 10tý den.  Zítra ještě určitě pokračuji a chtěla bych ještě v pondělí,  možná úterý.  Ale středa už určitě přechod na normální stravu.
    Určitě nedám dva dny na ovocných šťávách, to vím,  to je nad mé sily. . Takže nějaký nastrouhaný jablko ráno a pak asi vývar s mixovanou zeleninou...n Jsem na to zvědavá. . :-) Tak pište, jak jste na tom Vy...  Ahoj a hezky večer. ..
    Lenka

DEN 11

  • Ahoj Veru a všichni ostatní. .
    Tak ja ještě čistím..
    Dnes den jedenáctý! 
    Nemám to tak,  jak Veronika,  spíš je to taková nuda. . Všichni kolem mě jedí a já jen sedim a čumím na ně. :-)
    Ale tak si je to jiný,  když je někdo doma sám nebo ja chlapa - největšího masožravce na světě a k tomu tři malý chlapy (11, 6 a 6), kteří jsou jak kobylky a furt mají hlad a chuť. . :-)
    Ale zas mě ten volný čas vyplňuje to vaření a pečení pro ně!
    Jen kdyby bylo venku hezky a teplo,  to mi chybí nejvíc. . :-)
    Jinak jazyk tak nějak napůl.. ale každý den ho 2x denně drbu kartáčkem, když si čistím zuby. . :-)
    Do růžového to asi nevydržím,  už chci jíst. ... cokoliv! :-))))
    Nejvíc se těším na snídani - celozrnný chleba z Lidlu a na to volské oko! ! 
    Na to mám největší chuť..
    A na ořechy!
    Jezdím do vždy ve Vrchlabí ke známé, ta s nimi obchoduje a má je výborné, tak si vždy beru po půl kile od mandli5, kešu, rozinek a brusinek,  smíchám do mísy a pak to zobu v práci a večer u televize ... 
    A včera jsem si dovezla další várku,  tak už se těším. .
    Mějte se fajn. .. :-) Lenka

DEN 12

  • Končím s hubnutím. :-) Dnes mi aspoň 10 x sklouzl z ruky zlatej prsten!  :-) Takhle mi to stačí a budu se snažit si to udržet!  :-) Ráno jsem měla 64 kg! To jde. . V lednu 77... :-)
     
    Bylo to fajn,  dneškem končím i s očistou. .
    Od zítřka zas postupný návrat k normální stravě. .
    Bylo to s Vámi prima!!
    :-)
  • Tak se mnou rozhodně za dva měsíce nikdo nepočítejte.. :-)
    Nejdřív.. nejdřív za rok, a to ještě uvidím...
    Já když se rozhodnu, tak to vydržím, ale moc mě to teda neba.. je to strašná nuda.
    Nemám žádný povznášející pocity, jako jste tu psali Vy, jen se prostě nudím...
    Držím, pánžto vím, že je to pro tělo dobré, dám nějaký to kilo dolů, stáhnu si žaludek, vyčistím střeva...
    ...ale že bch si v tom libovala, tak to nehrozí.
    Je mi vždy strašně zima, slaná voda je hnus hnus hnus a miluju žrádýlko! :-) :-)
    Takže možná za rok přátelé....
    Jo.. a váha před očistou 69 kg a po očistě 63,6.
    Takže dobrý..
    A ještě tedy zajímavý poznatek...
    V neděli a v pondělí jsem již pila jen citronády, bez slané vody ráno.. a včera jsem šla odpo na WC a ještě ze mě normiš vyšla tuhá stolice.. to jsem teda čuměla a nechápu.. :-)
    Ahoj všem, přeji krásné jaro, léto.. a celý rok...
    :-)
    Lenka

 

Zpět

Hrdinové

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7036

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode