DAVID - 10 dní

30.04.2013 08:40

DEN 1

  • já už mám první sůl také za sebou a je to dost velkej humus, v první chvíli jsem myslel, že to půjde ven úplně jiným otvorem. Zato limonádička to je slast a hned jsi jdu dělat další...

DEN 2

  • Přeji všem dobré ránko, pro mne ten solnej roztok je pořád stejně hnusnej, ale limču si dávám až potom co roztok zapůsobí a přijdu ze záchoda, což dnes bylo za půl hodiny. Jinak chci monitorovat svou váhu takže moje hodnota včera byla 67 kg. 
  • Ahoj všichni, s těmi počty citronád to je velice dobrý nápad, já jich včera dal 13, ale jen z toho důvodu že jsem musel začít šetřit javorovým sirupem (nepočítal jsem s tím že to bude taková mlaskačka), protože má jen jednu flašku po 375 ml a další přísun lahodného nektaru mi kluci přivezou (děkuji vám) až dnes. Takže každému bych doporučil počítat tak s jedním tímto balením na den. To znamená při ceně kolem 200kč,- za 375 ml javorového sirupu za den (lze koupit v DM drogerii), 2000kč,- na 10 dnů, a to nepočítám ostatní ingredience. Ale co by člověk neudělal pro zdravé tělo. K čemu by nám byli peníze kdybychom leželi nemocní na lůžku. ( krásně jsem si to hlavně pro sebe odůvodnil :-).  Jdu na další dávku ale moc sirupu už nezbývá.

DEN 3

  • Krásné ráno všem,tak mám podle nový instrukcí za sebou ten litr slané vody, musím tedy konstatovat že pro mne je daleko těžší vypít ty slané roztoky než vydržet nic nejíst, opravdu na sobě zatím pozoruji že jediné co se zatím dostavuje jsou chutě na různé pamlsky, o hladu se v žádném případě zatím nedá mluvit. Zatím ahoj

  • vítám v týmu Lenku a Pepu. Zrovna mám trochu času abych napsal jak to dnes probíhalo u mne, ráno jsem se cítil také dost unavený, ale nevím jestli to náhodou není tím že od pátku vstávám ve 4:30 protože musím do práce, po vypití 1l slané vody v 6:00 jsem šel cca za 1hodinu na velkýho pana záchodníčka a zatím ze mě vychází jen špinavá smradlavá voda žádná zoologická nebo sliz a hlen se neobjevili. Zvláštní je že jsem potřebu dát si první limonádu cítil až po 5 hodinách a to v 11:00. Jinak za včerejšek jsem měl 11 limonád a váha je pořád 67 kg. Jinak od prvního dne se mi po vypití limonád v puse tvoří neuvěřitelné množství lepivých hlenů a na zubech se mi tvoří taková zvláštní lepivá vrstva. Toť zatím vše. Ahoj a držte se

DEN 6

  • Ahoj kamarádi,musím tedy konstatovat že jsem na tom čím dál tím hůř, denně vypiju tak přes deset limonád, ale velice na mne dopadá únava vždy tak 3 hodiny po probuzení a drží se mě až do večera. Ráno po probuzení je to lepší, ale že by to bylo na házení lopatou to teda ne. Další problém je se zimou, tělo mám docela promrzlé, také cítím že jsem něco málo shodil, zítra se zvážím a dám vědět. Jinak díky za to že jsme v tom spolu, sám bych to už dávno vzdal.

DEN 7

  • Ahoj Kamarádi, dnes se cítím mnohem lépe než včera i přesto že za sebou má od probuzení v 13:00 jen 2 limonády. Váha mi dnes ukázala 64 kg. Začínám pozorovat že trochu odešli myšlenky na jídlo které předtím byli velice intenzivní. Jinak při vyprazdňování žádné změny nepozoruji, jen samá voda a nepřihořívá :-). Mějte se krásně a limče zdar

NÁVRATOVKA

  • Ahoj kamarádi, tak se po dlouhé odmlce zase hlásím, vezmu to rychle protože pocitů je hodně ale papír v této podobě toho snese ještě víc. 
  • 9. den mi bylo už docela špatně nevím jestli z hladu ale mysl to tak každopádně vyhodnotila. Nakonec jsem ale vydržel.
  • 10. den už jsem se pomalu začínal nalaďovat na to jaké to bude zase přijímat tuhou stravu a začal jsem pomalu alibisticky vymýšlet jaké by to asi bylo přejít na tuhou stravu bez dvou denního půstu na šťávách. A tak jsem to také udělal kolem 17:00 jsem do sebe kopnul čerstvě vylisovaný džus a reakce těla byla nečekaná. Začal jsem se neuvěřitelně potit a připadal jsem si jako by mne někdo polil horkou vodou. Tato reakce za cca 10 minut přestala. Když mi bylo lépe začal jsem koumat co tuhého bych mohl asi tak zkusit sníst. Jako milovníka sladkého mě samozřejmě napadla tyčinka Markol. Pustíl jsem se do ní. První sousto bylo neuvěřitelné, takový nával zvláštní energie jsem ještě nikdy nezažil, už jenom kvůli tomuto tajemnému pocitu se celá kůra vyplatila. Každopádně od té doby se to se mnou vezlo, hned doma jsem stláskal banán, borůvky a dort, samozřejmě vše RAW. Žádné špatné fyzické projevy jsem do dnešního dne nezaznamenal. Nyní už jím jako dřív (RAW) ale plácám vše dohromady také jako dřív :-). Jsem vděčný že můžu užívat slasti živého pokušení.

 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6750

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode