RENDA - 10 dní

30.08.2013 08:25

DEN 1

  • Trubky mé střevní kanalizace zatím mlčí ;-) Ani po 3. hodinách, co mnou prošla voda se solí z Atlantiku se nic zvláštního neděje. Kromě toho, že jsem od rána napumpovaný skvělou náladou, při které jsem si stačil i zatancovat a zasnít :-) Ale to může být i tím mangovým dortem, který jsem celý v noci polknul, pro jistotu, aby mělo ze mě co vycházet během té očisty :-). Protože mě doma učili že vše je k jídlu a pití, tak s přijmutím solného roztoku nemám větší problém, spíše naopak ještě se ho snažím i džusovat, ať to má říz:-) Ten litr by byl, asi moc, ale na druhou stranu, proč né ;-) Takže přátelé ... pestré zážitky a jedeme dál :-) ...

DEN 2

  • Ahojte borci a borkyně, přidávám pár svých údajů do statistik. Začínal jsem s váhou 70.kg při výšce 176,cm a pro upřesnění detailů … z toho tvořil tělesný tuk 16.9%, svaly 43.6 % a voda byla na hodnotě 60.6%. Citronád jsem do sebe poslal v množství 7.ks. K samotné dnešní očistě … žádná kanonáda se opět neděje :-) Vše je poklidné a pohodové. Je pravda, že včera to v mé nádrži občas pobublávalo, jak vápno ve vodě, ale žádný hrošík ze mě nevypadnul :-) Dnes je zatím hrobové ticho. Energie více než dost, takže jsem od včera začal cvičit na hrazdě a velice mě to chytlo, takže mohu jen doporučit. Hezký den a veselé zážitky s očistou :-)
  • Zdravím tuto skvělou partu,právě jsem objel pár marketů, abych zmapoval stav bio citrónů. Bohužel moc vás nepotěším, někde nejsou vůbec a tam kde jsou, žijí svůj velice smutný příběh. Takže abych to zhrnul ... nejsou v Kauflandu, v Bille jsou téměř ve smrti, nebo spíše už po ní a podobně na tom jsou v Albertu. Za to v Kauflandu mají obyčejné, ale sympatické na první pohled, od malých až po pěkné svalnaté kousky :-) Jinak mám v sobě zatím jen 3. citronády, tak budu muset trochu přidat, abych se necítil mezi zdejšími lámači rekordů, jako účastník nižší ligy :-)

DEN 3

  • Zdravím vás všechny ... při šťavnaté neděli plné soli a citronády ;-) Tak ani 1.litr roztoku mě nenahnal intenzivnějí do meditační místnosti zvané WC :-)  Co se týká změn a nějakých projevů … už cca 2.dny mě občasně pobolívá mírně hlava, dostavuje se mravenčení na hlavě a na čele, zvětšená citlivost zubů a občasné pobrukování uvnitř břicha. Citronád jsem měl včera 8. kousků. Občas se dostavuje hlad, ale jak se vynoří tak i pak vzápětí zmizí. Energie je stále dost, takže pokračuji v cvičení. Tok myšlenek se přibrzdil.

DEN 4

  • Ahojte, ačkoli jsem měl v minulosti problém do sebe vpravit litr vody na jedno posezení, tak u solného roztoku se mi to daří téměř na jeden zátah. Pro mne je zajímavé, že po klystýrech jsem se nikdy nedokázal dočistit. I po čtyřech provedení hned po sobě (vždy 2. litry vody v irigátoru na jedno provedení) ze mě stříkala do slova močůvka, která neměla konce. Šlo o nekonečný seriál. U této citronové kůry vůbec nic. Takže zatím jde voda jen dovnitř, tak doufám, že na konci kůry mě to neroztrhne :-) Do projímacího čaje se mi moc nechce. Přece jenom věřím, že si tělo poradí samo. Vzhledem k tomu, že jsem velký jedlík a v minulosti jedl úplně vše, tak nevím, zda mohu hovořit o tom, že jsem tak čistý, že nemá ze mě co vycházet. Už v 7. třídě ZŠ na lyžařském výcviku jsem vyhrál soutěž v obžerství s 13. knedlíky :-) Citronád dám denně v průměru 7.ks. Energie je stále velmi skvělá. Bolesti hlavy již ustály a tak si jdu dát další série na hrazdě ;-) Co se týká zubů, ty se během dne olepují nějakým povlakem. Již delší dobu si čistím zuby, jen kokosovým olejem, takže pasty nepoužívám. Den plný hojnosti.

DEN 5

  • xx

DEN 6

  • Zdravím vás po krátké odmlce, včera se mi konečně podařilo po solném roztoku ze svého zadního otvůrku vypustit trochu vody, tak na jednu injekční stříkačku :-) Takže se to možná obrací k lepšímu. Na chvíli mi dokonce zalehlo v pravém uchu. Ale největší zkouška přišla až večer, kdy u Davida probíhala prezentace jedné firmy s ukázkou jejich mixéru. Připravili jsme si pro ně několik raw receptů a zároveň pro sebe tu nejtěžší možnou zkoušku :-) Jídla vypadaly nádherně a dokonce prý i skvěle chutnali, což bohužel ze známých důvodů nemohu potvrdit :-) Vůně z těchto "pokrmů bohů" se mě držela velmi intenzívně u nosu i v něm ještě dlouho po prezentaci :-) Ovšem zvládnul jsem to, stejně jako všichni zúčastnění a tak jedeme dál :-) Ještě udávám, že včera jsem vypil cca 9. citronád. 
  • Dnes jsem ze sebe po ranním přípitku solného roztoku vydal, asi nejvíce vody. Ale pro jistotu jsem si sehnal sypaný Sennový list a večer ho poprvé vyzkouším.  Kromě zimy, občasné únavy a hladu je vše v pořádku. Citronád mám zatím v sobě, jen 3, takže mám do večera co dohánět. 

DEN 7

  • Ahojte parťáci, tak, jak jsem si slíbil, tak jsem i učinil … večer si dal čaj ze sennového listu. Během spánku se již několik dní vynořují různé sny, staré vzorce, strachy a programy. Ráno po mém probuzení se z mých útrob začali ozývat velmi silné a intenzívní zvuky, připomínajíce hlas lva, který zrovna vítá ve svém rajónu vetřelce :-) K tomu jsem cítil hezké pálení konečníku, což před znamenalo, že je něco jinak, než předchozí dny. Tak jsem k tomu přiložil solný roztok a za chvíli už běžel, tam kam se těším každý den … na wc :-) Koukám na to, co to vyjelo … žlutá voda s plovoucími hleny, nebo to aspoň tak nějak připomínalo. No, velká spokojenost, s čajem rozhodně budu pokračovat. Jinak jsem zaznamenal úbytek energie, těžké nohy, ale také touhu po chutích z jídel. Očichávám snad každý prostor okolo restaurací, jídelen a podobných prostor, kolem kterých zrovna procházím :-) Kvůli zahřátí těla si během dne dopřávám teplou sprchu, která je mi velmi příjemná. Co se týká parametrů, tak váha mi klesla o 3.kg na 67.kg, došlo k úbytku tuku z 16.9% na 14.9% a zvýšil se podíl svaloviny z 44.3% na 44.3 a stoupla voda z 60.6% na 62.1%.

    Ještě přidávám tip na kvalitní chemicky neošetřené citróny. Včera jsem objevil, že známá Kunratická stodola https://www.kunratickastodola.cz/ má novou mini pobočku v obchodním centru Chodov. Jsou sice cenově výš, ale kvalita by měla být zaručena. Ode mne pro tuto chvíli vše. Plodný den :-)

DEN 8

  • Ahojte odvážlivci ;-) Včerejší den byl kopií toho předchozího. Po ránu mi k dostatečnému uvolnění opět pomohl večerní čaj ze Senny. Solný roztok je v naprosté pohodě a limonádky mi stále moc chutnají :-) I přesto jich denně nedám více, jak 10.ks Večer jsem prošel opět velkou zkouškou, kdy jsem se opět ocitl na párty, na které se chystali raw dobroty ;-)  Sice jsem odolal, ale mysl mi hezky pracovala naplno a vytvářela různé příběhy :-) ... jako že jsou lepší činnosti, než očistná kůra, proč ji ukončit atd. :-) Tentokrát jsem šel spát bez projímavého čaje.

DEN 9

  • Dnes jsem byl po solném roztoku několikrát na wc. Vždy je to žlutá voda s pár kousky ... něčeho. Energie dosti kolísá, ale po limonádě se zase zvyšuje. Při vstávání z podřepu do stoje se mi dosti točí hlava. Neriskuji a vždy vyhledám pomoc slečny limonádky :-) V posledních dnech mě často doprovází řezavá bolest trapézových svalů, ale hlava nebolí. Už se moc těším, až se zase najím, jako člověk :-)

DEN 10

  • Už včera jsem si naplánoval, že poslední den očisty začnu pomalu přecházet na šťávy, abych se mohl dostatečně připravit na úterní příjem tuhé stravy :-) Takže ráno proběhl poslední solný roztok, po které následně došlo k několika uvolnění svěrače :-) Během dne jsem se rozloučil s citronádou v celkovém počtu 6.ks. A v 20. hodin jsem si dopřál první skleničku pomerančové šťávy, kde po hodince následovala sklenička grepová. Bylo to, jako oživení celého těla. Jazyk mám ještě stále pokrytý bílým povlakem a v krku mám něco, jako virtuální knedlík ;-) Bylo to moc hezké období, ale je čas se vrátit zpět k jídlu :-) Přece jenom, bez jídla je ten den takový … no, prostě jiný :-)

NÁVRATOVKA

  • Od rána popíjím pomerančovou a grepovou šťávu. Cítím se velmi dobře, jen občas pociťuji mírnou bolest v dutině břišní. Energie je v pohodě a nálada také skvělá. Myslím si, že by to chtělo tu očistnou kůru na delší dobu, aby se to tělo za ty roky, co jsem si z něho udělal popelnici, dostatečně vyčistilo. Teď, mám jen obavu, abych to při přechodu na tuhou stravu s tím příjmem nepřehnal ;-) Přece jenom, jsem na to jídlo dosti nadržený :-) Taky vím, že to celé bude opět jen o psychice.

 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7342

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba www stránek zdarmaWebnode