Aleš - 10 DNÍ

13.01.2015 18:16

DEN 7 

  • Ahoj všem, já už jsem v předstihu, dnes mám 7. den, ale možná s vámi vydržím až do konce. Svou první citronovku jsem ukončil teprve 21.12. a přišla mi moc krátká, tak jsem se hned rozhodl pro opáčko po svátcích.
    Mám jeden dotaz ohledně síly solného roztoku. Já si vždy dával dva kopečky soli, ovšem v návodu čtu jen zarovnané čajové lžičky. Není ten roztok pak moc slabý? Anebo já jsem zbytečný extremista? :)
    Jo a mimochodem, sirup jsem koupil v litrovce za 424 na Mixbox.cz. Jelikož jsem bral i pro přítelkyni, která jede kúru se mnou, tak se to při třech litrovkách vyplatilo. Nejdřív jsem váhal, jestli je sirup správný, ale koukal jsem i na stránku dovozce, že jde o 100% přírodní produkt. Přijde mi chuťově ještě lepší (sladší a karamelovější) než z DM. 
    Držte se! Aleš
DEN 9
  • Ahoj citronádnice a citronádníci,  u nás proběhl 9. den v pohodě. Přítelkyně shodila už asi 5,5 kg a já taky. Dnes máme mít finále, já zvažuji, že si to ještě o pár dní prodloužím.
    Stále si držím nízkou spotřebu citronád, včera jen 4, a k tomu popíjím vodu. Jelikož mám choutky kuchtit, tak jsem včera aspoň vymazlil dceři salátek na večeři. Přepnul jsem si v hlavě, že je normální ochutnat a nepolknout, vyplivnout. 
    Pokud bojujete s přemáháním chuti na jídlo, mám pro vás malé doporučení. Zamyslete se nad konkrétním přínosem, který od citronovky chcete. Napište si (je důležité mít to na papíře a nikoli jen v hlavě), co pozitivního vám úspěšné zvládnutí kúry přinese. Mělo by to být co nejkonkrétnější a vzbuzovat ve vás co nejsilnější emoce. Ideální je, aby se to dalo snadno představit.
    Napište si: Držím citronovku, abych zhubla pod 65 kg a to pro mne znamená, že se budu v plavkách cítit jako kočka. 
    Tučné části věty nechte tak, jak jsou, a zbytek doplňte podle svých osobních motivací. 
    Vyhněte se negativním formulacím, které se blbě představují (když napíšu, že se nechci cítit jako vorvaň, připouštím, že se můžu cítit jako hrošík :) ).
    Tuhle svou představu si opakujte pokaždé, když děláte něco související s citronovkou (sůl, citronády, wc, senna). Pomůže to utlumit chuť na jídlo. Ideální je s chutěmi vůbec nemuset bojovat (což zní nepředstavitelně, ale jde to, pokud si to sami dovolíte).
    Napište, jestli vám to pomohlo. Já si jdu ukuchtit citronádku. 
    Aleš
DEN 10
  • Ahoj lidičky,
    včera jsem měl desátý den a rozhodl jsem se citronovku ukončit. Váha šla z 83,3 na 78, což je báječné. A hlavně se cítím skvěle, cítím, že zmizel hlavně pšeničný pupek. Citronovka mi pomohla ujasnit si hlavně 2 věci:
    Konečně jsem sehnal  knihu Život bez pšenice a rozhodl se podle jejích rad vyloučit pšenici a některé další (p)otraviny z jídelníčku. Bude to velká změna, ale chci to udělat.
    Rozhodl jsem se pro jednodenní půsty o vodě jednou týdně.
    Dokonce i přítelkyně, která si 10 dní absolutně neuměla představit, to zvládla se mnou. I u ní šla váha o více než 5 kilo dolů.
    Držím vám všem palce ať to zvládnete a užíváte si detoxikovaného života. :)
    Mějte se fajn :)
    Aleš

 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4682

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode