RADEK - 10 dní

30.04.2013 08:26

DEN 1

  • nemohl jsem dospat jak jsem se těšil, že začnu. Dokonce se mi o tom i zdálo. Ráno před úplným vzbuzení povinná rozmluva s mým těle, jestli je vše připraveno, ano je, a start. Do 1/4 litru dvě čajové lžičky soli. Říkám si, že to je málo, že bych mohl přidat, ale dávám dvě, mýchám, chutnám a hustý, ta chuť je na blití, poctivě vypiju celou sklenici a čekám co se bude dít! :-) Probleskla mi hlavou zajímavá myšlenka ... dávám si zeleninový salát a zvažuju jestli si ho osolím špetkou soli ... no a teď do sebe kopnu dvě celý lžičky, a neřeším to, život je dost realativní ...
  • zato limonáda je luxusní, už mám v sobě druhou a chystám se na třetí ...
  • co se týká té očisty, tak pravda je co mi radil kamarád, je potřeba být v dosahu záchodu, není to tak, jako že se vám chce a za chvíli jdete, je to spíš že se vám chce a když nejdete hned tak je pozdě :-) ...
  • já teda taky jedu na 1/4 litru vody a dotoho dvě lžičky soli (zarovnané) tak jsem to pochopil, s tím, že se tam píše, že to nemusí stačit a pak se může individuálně používat projímavý čaj, přidávat více soli nebo vody :-) U mě se dostavil projímavý efekt taky okamžitě pak jsem byl asi 10x a docela jsem se divil, jo trvalo to tak 3h, takže jsem rád, že jsem byl dopoledne doma. Ale dal jsem si lžičky vrchovatý :-) tak zítra uberu, byl to fakt megahnus. Vodu jsem potom nepopíjel až asi za 30 min. si dal limonádku a ta byla :-D ...
  • schrnutí dneška, dobrý objevný zajímavý, hlad mám až teď navečer a taky chuť si něco dát, vypil jsem tak 15 sklenic :-) limonády jsou moooc dobrý, hlavně když jsem začal experimentovat a do poslední dávky jsem si vymáčkl trochu limety, lepší jak kupovaní nestýčko, mňam

DEN 2

  • Krásný solný den, pro mě je to pořád blevajs, tím, že jsem si nedal vrchovatou lžičku soli už to bylo lepší, ale stejně humus. Na druhou stranu jsem se na to docela těšil, po včerejším celodenním pití sladké limonády, "trocha" slané chuti přijde vhod. Zdál se mi sen, že si dělám slaný nápoj, lžičku dávám vrchovatou, jsou v tom nějaký listy, ale nevypil jsem to. Ranní moč, úplně tmavá, něco se děje. Jo a jsem teda po ránu doooost unavenej. Limču taky až po zapůsobení, podle mě to chce tomu dát chvilku čas, cítím svůj žaludek, jak se vlna pomalu přesouvá dál a dál :-)
  • K váze se přidávám, mám 77kg, při výšce 185cm

DEN 3

  • Ahoj citroňáci,píšu a lámu do sebe třetí slanou skleničku s vodou, a je to horší než ta čtvrtka litru, to jsem měl hend za sebou, ale litr je fuška, sice to není tak slaný, ale trvá to ... jinak ještě ke včerejšku, měl jsem ráno obrovskou únavu, vylezl jsem z postele udělal slaný nálev, skočil na záchod, pak limči a do postele, spal jsem až do 14h. Dneska zase únava, ale už ne tak silná, lepší se to.
  • Váhu mám stejnou 77kg, limonád jsem si dal včera tak kolem 10, prostě jak mám chuť nebo hlad šupnu jí tam, bez pořádné zásoby nikam nevyrážím
  • Výrazné detoxikační projevy, kromě té únavy, nemám, ale jak psala Eva, tak já už taky jedu na různých pročišťovacích kůrách tak šest měsíců, takže dobrý, ale se ještě ukáže :-)
  • A můj motiv ? Co sleduji ? O půstu přemýšlím a chci udělat už velmi dlouho. Tak nějak spíš ze zvědavosti a taky, že cítím, že to udělat mám, taky výzva jestli to dokážu to asi nejvíc. Zdravotně nemám žádný problém, takže to u sebe spíš vnímám, jako přirozený vývoj událostí.
  • Ježíši na nebesích ta slaná voda je humáč !!!!!!
  • Jo a ještě shrnutím k dávkování: dvě lžičky na  1 litr vody, půlka citronu na jednu skleničku, javorový sirup - koupený v DM označení C ( má minerály )
  • Za mě ještě doplňuju, že se mi začínají dostavovat zajímavé pocity a myšlenky. Asi mi hrabe. Teď jsem rozmlouval s vosou, která se mi usadila v bytě a mám pocit vnitřního uklidnění, jako bych dělal co dělat mám, víc cítím svojí cestu, kam jít co udělat. A mám teda obrovskou chuť si uklidit v bytě, tak jdu na to. A dneska plánuju odpočinek, procházku, pohodičku. Tu únavu u sebe cítím nejemon jako detox, ale byl jsem posledních pár týdnů v dost velkým zápřahu ani chvilku na sebe, tak jsem vypnul a tělo žádá klid a relax :-) Jo a moc děkuju Davidovi za skvělý naplánování, začátek pátek. To se dalo a víkend klid, v týdnu by to bylo horší !
  • shrnutí 3 dne - stále nemám hlad, ani nijak zvlášť velkou chuť, nic mě nebolí, únava ustupuje, počet liménád cca 10ks, cítím se ve větším klidu

DEN 4

  • Zdravím citroňáky :-) dneska se mi teda obvzlášť nechtělo vstávat, ale jinak celkem pohodička. Váha stále 77kg, což se teda podivuju, ale jsem rád, mám minimální hranici 69kg - takže zatím slušná rezerva. Slaný nálev už dneska nebyl tak strašnej, začínám si zvykat. Zaznamenávám, že se mi zdají dost živé sny, musel jsem chvíli přemýšlet jestli se mi to zdálo, nebo se to stalo. Takže vplouváme do čtvrtého dne a za mě bych řekl, že v plné kondici :-)
  • Ještě ke včerejšku, jsem rád, že byla neděle, odpočíval jsem celý den, sám se sebou a bylo to po dlouhé době velmi osvěžující. Spát jsem šel brzo. Limonád jsem měl zase kolem 10ks. Jo a poznatek s dávkováním, začínám si přidávat víc kayeňáku, víc mi to chutná, citron a javorák stále stejné dávkování.

DEN 5

  • Zdravím při pátém dnu, včera jsem měl odpoledne docela krizi, dostavil se po čtyřech dnech hlad, no asi to byli spíš emoce - nic nemá cenu, a proč to vlastně dělám, a ani jídlo si nedopřeju. A vždyť toho je teď tolik dobrýho - , až jsem se divil co všechno se začlo vynořovat a tak jsem moc rád a vděčnej celý skupině, protože ta podpora, kterou cítím, je velikánská a upřímně, sám bych  to dávno zabalil :-) Včera jsem si začal číst ty knížky o čištění a hodně mi to pomohlo. Zkušenosti lidí, že to prý někdo držel 365 dní, no inspirující. Taky ty detoxi, příznaky, zkušenosti. Dneska se cítím lehčí, víc v přítomnosti, už tolik nelítám, víc cítím svoje tělo, co by chtělo a co se děje. Zaměřuju pozornost na svoje vnitřní energetické pole jak to radí Tolle. Zdál se mi zajímavý sen, viděl jsem nějakej vynález, kouli z magnetu, okolo pět kamenů a k tomu se mělo přidělat nějaký připojení, moc jsem to nechápal, ale udělal jsem to a začalo to fungovat, vzduch se začal nabíjet statickou elektřinou, která byla léčivá, odevšud začali vylézat zvířata a lezla k té kouli ... no zajímavé, možná ze mě bude nakonec vynálezce :-))) Dneska ráno slaný nálev už pohoda, začínám se na tu slanou chuť těšit. Váha stále 77kg, výška se nemění. Po přečtení Master Clean, jsem začal víc přemýšlet o vodě. Já si jí destiluju, ale tu nedoporučujou, tak jsem včera běhal s Ph papírkem a zjistil jsem, že nejlíp vychází normální voda den odstátá v karafě :-) Pak prý ionizovaná, ale to je další investice. Taky jsem přečetl kapitolu o parazitech a mé odhodlání tím vzrostlo o 150%. Teď hlad nemám, ani moc nemyslím, je mi dobře i když taky smutně. mějte se fajn 

DEN 6

  • Další očistný den, dneska vstávám extrémě brzo 6h ( ne mě ), klopím jednu sklenici za druhou a vyrážím do terénu. Váha stále 77kg výška beze změn. Včera vcelku pohodový den, už se ani nestydím o tom říkat i lidem okolo, většinou mi říkají, že mě obdivují, a že to není možný tak dlouho nejsít :-) a taky, že mi fandí :-) Detoxikační ani jiné projevy žádné, jen teda při čištění zubů mě bolí krčky a dásně a to teda, ale  pekelně. Takže najíždím další den a těším se co zase přinese :-) nálady se stabilizují, přichází jasnost a tvořivost. R
  • Já teda taky do stávám pěkně zabrat :-))) dneska odpoledne mě začala tak bolet hlava, že jsem si musel jít lehnout. Pak se to zlepšilo ale nic moc. Ale úplnou náhodou jsem přišel na jednu zajímavou věc a to je: jídlo je pro mě potěšení a teď žádné potěšení nemám, takže tělo strádá emočně no a to je třeba doplnit ! Takže jsem byl dneska s kamarádem na bazeně a luxusní, cítím se jako znovuzrozený a tak kdyby jste někdo chtěl, chystám se v pátek 19.30 do sauny do Stepu, já prostě potřebuju teplooooo. Jo a v bezénu jsem nebyl, celou dobu jsem ležel ve výřivce :-D Takže možná zapomínám na pohyb, sluníčko, procházky, masáže, oddech a pak je to znát. Mě tak k tomu napadá.
    Jinak mě bolí dva zuby hoooodně, jinak jsem v cejku :-)
  • Ještě jeden postřeh z knížek o desetidenní očistě, sledujte stav svého jazyka, podle toho se prý dá stanovit stav znečištění a čištění.
    A můj je bílej jak čerstvě padlej sníh :-D huja hoj

DEN 7

  • Ahoj parto, začíná jít do tuhého, teda alespoň podle mě. Uvědomuju si, že jsem si to udělal docela náročné, mám velmi pracovně náročný týden.
    Až budu držet další, jako že určitě budu, tak si vezmu buď volno a nebo si udělám pohodičku, cítím, že to má velký vliv, víc realxovat, a já přijdu v 21h ufuněnej z práce :-) Limonád včera zase kolem 10, další postřeh, když nepiju po 18h tak jsem ráno daleko odpočatější a nemám nateklý oči :-)
    Slaná chuť už mi nevadí, docela si jí vychutnávám, je to příjemná změna po té citronádě. Váha konečně šla dolů na 75kg, tož konečně se něco děje, ale přištítám to tomu zvýšenýmu stresu.
  • Čištění probíhá normálně, po slaném nálevu jdu dvakrát až třikrát zatím pořád smradlavá špinavá břečka :-) Zaznamenávám podivné útvary - že by paraziti ? 
  • Další zajímavý postřeh z terénu, jak mě pořád bolí ty zuby, tak jsem se dozvěděl, že ta kombinace, hlavně citron naleptává sklovinu zubů, takže doporučení po vypití citronády si vykloktat čistou vodou a to samé pak při návratovce.
  • čištění jede na plný pecky. Mám pocit, že se blížím k něčemu důležitému. Teď to pro mě teprve začíná být těžké! Ráno ještě před slaným nálevem ze mě vyšlo něco co vypadlo jako tři malé fazolky, teda síla. Dneska cítím střeva, fyzicky. Připadám si jako žralok na poušti. Nejradši bych něco roztrhal, rozmlátil, ale není co, všude jen písek ... sliz začíná jít ven :-)

DEN 8

  • slaná voda mňamka, klidně bych si dal ještě další litr :-), nemohl jsem dospat, ze střev se od rána ozývá silné kručení. Začíná se mi to líbit, je mi krásně, lehce, i únava začíná ustupovat, energie stoupá, ale hlavně klid. Hlad teď nemám vůbec, ale uvidím co přijde dál. Kila jdou dolů, mám 74, ale včera jsem byl na záchodě asi tak stokrát :-) a vrátil se z prohlídek v  21h, takže i to vnímám, že si bere svou daň. Bolest zubů ustupuje, je opravdu potřeba velmi zvýšená péče o zuby, čistím si každou chvilku a začal jsem používat kokosový olej, mezizubní kartáčky a zlepšilo se to. Jinak nemám problémy s ničím jiným, chvilku mě bolela hlava, ale stačila jedna citronovka a bylo dobře :-) Jsem moc rád, že jsem vydržel až do dneška a jedu dál.
  • dnešek je pro mě naprosto zlomový, cítím obrovsku lehkost a radost, energie stoupá, jede mi tvořivost, a teď si uvědomuju, že právě tím co se sebou dělám, mi začíná mnohem víc fungovat i reality, volá mi tolik lidí co ještě nikdy :-) Celý ráno jsem neměl na citronádu chuť a první jsem si dal až 11.30, teď už mám čtvrtou, takže super jízda. Čištění pořád jede. Už jsem byl na záchodě tak 10x. Děkuju parťáci, je to fakt zážitek :-)

DEN 9

  • A máme tady devátý den. Zase se budím brzo, už v 5h, jdu na záchod a pak ležím a nemůžu usnout no a tak vstávám a tvořím. Napadá mě spousta nápadů, mám chuť dělat a zakoušet nové věci, postupně uklízím věci v bytě, to je tím jak nemám co dělat (jíst) :-) Očista probíhá v pohodě, nálev, záchod, nic extrémního. Ale zaznamenávám výrazné zlepšení energie, včera jsem šel spát v půlnoci a cítím se v pohodě, odpočatě. Mám hodně živé sny, musím často přemýšlet jestli se to stalo nebo ne. Výrazně se mi zmírnil vnitřní stres, zastavuje mi myšlení, zažívám čím dál často stavy, že je mi dobře tam kde jsem, tak jako teď. Nádech a výdech. Váha 76kg večer 74kg ráno tak nevím ale důvěřuju :-)

DEN 10

  • A jsme ve finále :-) a žiju, tak to je velký ! Včera jsem měl velikou výzvu, oslava u rodičů, všude dorty, opýkání špekáčků na ohni, ty vůně, uíííí ... ale dal jsem to, síla rozhodnutí nepolevila v celém desetidenním procesu ani na chviličku. A  že jsem se vystavoval velikým pokušení, dvakrát oběd s kamarády, jídelní prezentace, vlastní příprava jídel, pak buchtičky a chlebíčky u maminky. A jsme rád, že jsem do dotáhl až na konec.
  • Co se týká včerejšku tak váhy tak mám zase 76kg, ale fakt nevim kde, protože mám poci, že jsem dost schodil :-) detoxikace nijak zvláštní, jazyk mám pořád dost bílej, nic mě nebolí. Jen pocity únavy, ale to je můj dlouholetý problém, takže když jsem unavenej, tak se snažím zastavit a jít sil lehnout, nebo relaxovat a to pomáhá. Včera jsem byl navečer dost unavenej a už ani citronovka nezabítala, tak jsem si dal sklenici vody a po té se mi udělalo úplně krásně, tam mám poctit, že kdybych pokračoval tak bych asi ubíral citronovky, proto píšou 6-7 to je asi opravdu ideální stav. Spíš méně je více.
  • Hlad už mě nijak nevadí, zvykl jsem si, můžu fungovat, a baví mě to, ale tak nějak jsem nestihl si najít jiná potěšení než jídlo. A tak se těším až si začnu zase dělat živé dobroty, zjišťuju že jídlo je pro mě radost a uspokojení.
  • Zlepšila se mi vnímavost a to výrazně, ale taky náladovost, mám skvělé živé sny, ale taky dost ulítávám, musím se přes den hlídat. 'Casto si říkám " Země volá Radka, je někdo na příjmu ? " :-) Taky tvořivost, víc vnímám svojí cestu, kudy mám jít, kdy tlačit, a kdy přestat, a že vždy je jenom co je a nemá cenu řešit co bude za týden, pak vše funguje lépe přirozeněji. Zjistitl jsem, že moje cesta je radost a nadšení, tak poznám vždy jestli jsem na správné cestě nebo bloudím :-)

NÁVRATOVKA

  • Včera jsem byl ještě celý den na citronádě, začínám mít tendence citronovku nahrazovat vodou, takže to asi považuju za další fázi kůry, ale je čas zase si začít užívat jídla :-) Dneska jdu na šťávy.
  • Cítím se výborně, hlad nemám, ani teď ráno když píšu. Pořád ze mě vychází cosi co vypadá dost podivně a hodně to smrdí. Takže takovej můj poznatek, je potřeba v očistách pokračovat, jazyk mám stále bílej a spousta drobností zůstala. Plánuju to víc podpořit vitastravou. Jinak moje váha, měřeno asi tak před minutou 75 kg, což je o kilo míň na začátku. Ale jak správně poznamenal můj bratr, když jsem mu to říkal"to radši budu věřit tomu, že ta tvoje váha váží špatně :-) Takže další poznání, pokud něčemu nevěřím, tak mě nic nepřinuntí změnit názor, než se tak sám rozhodnu. A další velmi silný poznatek, který jsem u sebe zaznamenal, mám pocit, že začínám slyšet nějaký hlas, nebo cosi zevnitř, co mi dává radi /vhledy/.
  • mějte se krásně a dík za skvělý 10 dní, ta podpora byla užasná, ani na okamžik jsem nezaváhal, že bych to chtěl přerušit a už teď se těším na další kolo.
  • po celý den pohoda, nejdřív jsem se bál, že se mi něco stane a tak jsem měl, ráno půl litru pomerančového džusu, pak na oběd miso polevku a od kamarádky jsem ochutnal čokoládový dezert, luxusní chutě, strašně moc intenzivní a zasicující, stačilo mi to až do 16h kdy jsem si dal čtvrt melounu a pohodička, tělo jenom přede :-) a já taky !
  • druhý den, už normálně pokračuju v jedení, bez vážných problémů, můj pocit nedostatku a přejídání mi zůstal a hned jsem ho vyzkoušel :-) Jediná výrazná změna, je, že se do mě vejde strašně málo jídla. Prostě to víc nejde, jsem sytý už z pár soust pak se jenom přemáhám abych si dal ještě
  • hodě jsem se o sobě dostavil a jsem za tuto zkušenost velmi vděčný - jedno z mnoha, že kromě jídla, ve svém životě nemám skoro žádná jiná potěšení a tím myslím každodenní

 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7255

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode