Sylva

05.09.2013 08:13

  • Zahajuji opět budíčkem v 5.50, mezi 5.55-6.05 do sebe naliju litřík slaného roztoku. Do 45 minut 2x vyprázdnění, spíše "špinavá" voda s drobnými kousky, přijde mi to jako by se odlupovaly tenké vrstvy/nánosy ze stěn střev. To je fajn, jen ať to jde ven :-) Však kvůli tomu toto podstupuji, že :-)
    Mám tu první hodinu po vypití slaného roztoku žízeň, tak popíjím po malých doušcích vodu, než ze mne vyjde maximum ze slanýho roztoku.
    Aktuální váha: 56,4 kg, šla opět lehce dolů. Od počátku očisty to je mínus 1,1 kg, což je přiměřené vzhledem k tomu, že jedním z mých cílů bylo a je nezhubnout příliš - respektive zhubnout co nejméně.
    První citronádu dávám v 7.15.
    Čeká mne dnes dlouhý den, po práci máme 2,5hodinovou zkoušku sboru, tak snad to tam "udýchám" se zásobou min. 1,5 litru citronády :-)
    Dnes nás dle kalendáře čeká novoluní kolem 13.36 hodin a měsíc je ve znamení Panny, která ovlivňuje slinivku, tenké a tlusté střevo a trávení :-) Uvidíme, co nám dnešní den přinese...
    Hodně zdaru, energie a radostné nálady pro dnešní den nám všem!
  • Šestý den jsem nakonec i včetně náročné 2,5hodinové zkoušky sboru zvládla, a celkem jsem do sebe nalila 17 citronád. Po novoluní se mi i celkem znatelně ulevilo, z hlediska únavy, ale z hlediska hladu a potřeby zvýšeného počtu citronád ne :-) Tak jsem jich prostě pila tolik, abych byla schopná zvládnout všechny denní činnosti. Jinak žádné detoxikační akce - žádné bolesti hlavy, svalů, kloubů apod. Ale já jsem si prošla velmi silnými a nepříjemnými detoxikačními stavy při přechodu na syrovou stravu, takže jsem toho asi pro tentokráte "ve velkém" již ušetřena...doufejme. :-)  Jazyk mívám po ránu skoro růžový, večer s lehkým povlakem, ale ten je pravděpodobně způsoben tou citronádou. Mám pocit, že nejdůležitější ukazatel je stav jazyku ráno po probuzení. Jinak celkově z hlediska energie a síly, i šestý den jsem jí měla tak akorát na všechny denní aktivity, rozhodně žádné nadbytky.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode