Sylva

31.08.2013 10:08

  • Přátelé, ten slanej roztok je fáákt megahnus :-) Dala jsem si do 1/4 litru vlažné vody 2 zarovnané lžičky nerafinované mořské soli bez přídavku jódu. Půlku jsem vypila na 3 loky, s přestávečkou, druhá půlka šla těžko. Tak jsem po každém loku se napila trošku čisté vody, aby to nešlo "vrchem" zase zpět. Fakt mazec, no... Ale dopila jsem, zase zapila trochou čisté vody a už se těšila, až budu moci vypít citronádu. Nejradši bych ji do sebe nalila hned (kvůli přebití té slané chuti), ale dle pokynů jsem vyčkala. Do 30 minut po slaném nálevu jsem byla na WC 2x, podruhé už to "teklo". Tedy cca po 30-40 minutách po vypití slané vody jsem si dala konečně první citronádu - mňam (cca v 8.50), druhou citronádu po hodině (cca v 9.55). Kayenského pepře si tam dávám na špičku nože, myslím, že budu moci trochu přidat, uvidím koncem dne. Zatím jsem v pohodě, jen mírně unavená, ale jsem spíš nevyspalá, protože jsem šla netradičně spát až v 02 hodiny ráno místo obvyklé 22-23.hodiny. Vstávala jsem v 8, místo obvyklých 6.20. Takže to mám dnes všechno trošku jinak, tak uvidím, jak se s tím tělo vypořádá... Ozvu se později, uvidím, jak zvládnu můj obvykle "nejkrizovější čas" mezi 10.30-12.30... Dám pak zase vědět :-)
  • Sledování váhy je skvělej nápad, neb hodně lidí to může inspirovat. Já nemám za cíl hubnout, raději bych váhu udržela nebo šla dolů jen minimálně. Do očisty jdu ze zdravotních důvodů (překyselení, lupenka, hypoglykemické stavy, chronická únava, "těžká hlava", "zakalené" oči, následky po borelioze, bolesti kloubů, páteře, slabost, závrativost, špatné vstřebávání-dráždivý tračník.. apod.). Všechny tyto stavy se sice už po cca 1,5roku 95-100% syrové stravy zlepšily hodně, ale stále to není úplně ok. Střeva prostě potřebují pomoci a tuto citronovou kůru vnímám jako bezpečnou, mírnou, "žitelnou" a přesto funkční očistu. Uvidím, jak to zhodnotím za další dny :-)
  • 1. den očisty mám ráno 57,5 kg, při výšce 176 cm.
  • Ahojte, zatím jedu každá hodina jedna citronáda. Pokud budu tímto tempem pokračovat, tak jich denně dám mezi 10 až 13. Takže už mám dnes 4 v sobě, a prošla jsem bez úhony nejkrizovější dobou, která u mne bývá mezi 10-12. Další bývá mezi 15-17, ale věřím, že to bude taky ok. Takže zatím dobrý... :-) PS: Podařilo se vám sehnat zralé biocitrony? Já mám bio jen část, a nezdají se mi moc zralé, mám je za oknem na jižní straně, snad trochu dojdou - a pak mám výrazně zralejší, ale ne-bio...Takže to budu mít asi tak 50/50. Pokud máte tip na dobré zralejší bio citrony nebo limetky, sem s ním :-)
  • Zpětně hlásím, že jsem první den vypila celkem 10,5 citronád. Celý den jsem byla bez pocitu hladu, bez hypoglykemických "ataků". Byla jsem trochu unavená, ale spíš nevyspalá z předchozího dne. Kolem 19.hodiny na mne přišla velká únava, ve 20.20 jsem padla do postele "vysílená". Nemohla jsem ale kupodivu usnout, měla jsem pocity hladu a prázdna, takže jsem si ještě ve 21 udělala poloviční dávku citronády. Následoval další 2 hodiny polospánek..., až kolem 23 jsem usnula tvrdě až do 7 hodiny ráno.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode