Radek

05.09.2013 08:11

  • Ahoj parto, začíná jít do tuhého, teda alespoň podle mě. Uvědomuju si, že jsem si to udělal docela náročné, mám velmi pracovně náročný týden.
    Až budu držet další, jako že určitě budu, tak si vezmu buď volno a nebo si udělám pohodičku, cítím, že to má velký vliv, víc realxovat, a já přijdu v 21h ufuněnej z práce :-) Limonád včera zase kolem 10, další postřeh, když nepiju po 18h tak jsem ráno daleko odpočatější a nemám nateklý oči :-)
    Slaná chuť už mi nevadí, docela si jí vychutnávám, je to příjemná změna po té citronádě. Váha konečně šla dolů na 75kg, tož konečně se něco děje, ale přištítám to tomu zvýšenýmu stresu.
  • Čištění probíhá normálně, po slaném nálevu jdu dvakrát až třikrát zatím pořád smradlavá špinavá břečka :-) Zaznamenávám podivné útvary - že by paraziti ? 
  • Další zajímavý postřeh z terénu, jak mě pořád bolí ty zuby, tak jsem se dozvěděl, že ta kombinace, hlavně citron naleptává sklovinu zubů, takže doporučení po vypití citronády si vykloktat čistou vodou a to samé pak při návratovce.
  • čištění jede na plný pecky. Mám pocit, že se blížím k něčemu důležitému. Teď to pro mě teprve začíná být těžké! Ráno ještě před slaným nálevem ze mě vyšlo něco co vypadlo jako tři malé fazolky, teda síla. Dneska cítím střeva, fyzicky. Připadám si jako žralok na poušti. Nejradši bych něco roztrhal, rozmlátil, ale není co, všude jen písek ... sliz začíná jít ven :-)

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7260

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode