Radek

04.09.2013 06:32

  • Další očistný den, dneska vstávám extrémě brzo 6h ( ne mě ), klopím jednu sklenici za druhou a vyrážím do terénu. Váha stále 77kg výška beze změn. Včera vcelku pohodový den, už se ani nestydím o tom říkat i lidem okolo, většinou mi říkají, že mě obdivují, a že to není možný tak dlouho nejsít :-) a taky, že mi fandí :-) Detoxikační ani jiné projevy žádné, jen teda při čištění zubů mě bolí krčky a dásně a to teda, ale  pekelně. Takže najíždím další den a těším se co zase přinese :-) nálady se stabilizují, přichází jasnost a tvořivost. R
  • Já teda taky do stávám pěkně zabrat :-))) dneska odpoledne mě začala tak bolet hlava, že jsem si musel jít lehnout. Pak se to zlepšilo ale nic moc. Ale úplnou náhodou jsem přišel na jednu zajímavou věc a to je: jídlo je pro mě potěšení a teď žádné potěšení nemám, takže tělo strádá emočně no a to je třeba doplnit ! Takže jsem byl dneska s kamarádem na bazeně a luxusní, cítím se jako znovuzrozený a tak kdyby jste někdo chtěl, chystám se v pátek 19.30 do sauny do Stepu, já prostě potřebuju teplooooo. Jo a v bezénu jsem nebyl, celou dobu jsem ležel ve výřivce :-D Takže možná zapomínám na pohyb, sluníčko, procházky, masáže, oddech a pak je to znát. Mě tak k tomu napadá.
    Jinak mě bolí dva zuby hoooodně, jinak jsem v cejku :-)
  • Ještě jeden postřeh z knížek o desetidenní očistě, sledujte stav svého jazyka, podle toho se prý dá stanovit stav znečištění a čištění.
    A můj je bílej jak čerstvě padlej sníh :-D huja hoj

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7342

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode