Radek

01.09.2013 09:13

  • Ahoj citroňáci,píšu a lámu do sebe třetí slanou skleničku s vodou, a je to horší než ta čtvrtka litru, to jsem měl hend za sebou, ale litr je fuška, sice to není tak slaný, ale trvá to ... jinak ještě ke včerejšku, měl jsem ráno obrovskou únavu, vylezl jsem z postele udělal slaný nálev, skočil na záchod, pak limči a do postele, spal jsem až do 14h. Dneska zase únava, ale už ne tak silná, lepší se to.
  • Váhu mám stejnou 77kg, limonád jsem si dal včera tak kolem 10, prostě jak mám chuť nebo hlad šupnu jí tam, bez pořádné zásoby nikam nevyrážím
  • Výrazné detoxikační projevy, kromě té únavy, nemám, ale jak psala Eva, tak já už taky jedu na různých pročišťovacích kůrách tak šest měsíců, takže dobrý, ale se ještě ukáže :-)
  • A můj motiv ? Co sleduji ? O půstu přemýšlím a chci udělat už velmi dlouho. Tak nějak spíš ze zvědavosti a taky, že cítím, že to udělat mám, taky výzva jestli to dokážu to asi nejvíc. Zdravotně nemám žádný problém, takže to u sebe spíš vnímám, jako přirozený vývoj událostí.
  • Ježíši na nebesích ta slaná voda je humáč !!!!!!
  • Jo a ještě shrnutím k dávkování: dvě lžičky na  1 litr vody, půlka citronu na jednu skleničku, javorový sirup - koupený v DM označení C ( má minerály )
  • Za mě ještě doplňuju, že se mi začínají dostavovat zajímavé pocity a myšlenky. Asi mi hrabe. Teď jsem rozmlouval s vosou, která se mi usadila v bytě a mám pocit vnitřního uklidnění, jako bych dělal co dělat mám, víc cítím svojí cestu, kam jít co udělat. A mám teda obrovskou chuť si uklidit v bytě, tak jdu na to. A dneska plánuju odpočinek, procházku, pohodičku. Tu únavu u sebe cítím nejemon jako detox, ale byl jsem posledních pár týdnů v dost velkým zápřahu ani chvilku na sebe, tak jsem vypnul a tělo žádá klid a relax :-) Jo a moc děkuju Davidovi za skvělý naplánování, začátek pátek. To se dalo a víkend klid, v týdnu by to bylo horší !
  • shrnutí 3 dne - stále nemám hlad, ani nijak zvlášť velkou chuť, nic mě nebolí, únava ustupuje, počet liménád cca 10ks, cítím se ve větším klidu


 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode