Radek

09.09.2013 06:40

  • Včera jsem byl ještě celý den na citronádě, začínám mít tendence citronovku nahrazovat vodou, takže to asi považuju za další fázi kůry, ale je čas zase si začít užívat jídla :-) Dneska jdu na šťávy.
  • Cítím se výborně, hlad nemám, ani teď ráno když píšu. Pořád ze mě vychází cosi co vypadá dost podivně a hodně to smrdí. Takže takovej můj poznatek, je potřeba v očistách pokračovat, jazyk mám stále bílej a spousta drobností zůstala. Plánuju to víc podpořit vitastravou. Jinak moje váha, měřeno asi tak před minutou 75 kg, což je o kilo míň na začátku. Ale jak správně poznamenal můj bratr, když jsem mu to říkal"to radši budu věřit tomu, že ta tvoje váha váží špatně :-) Takže další poznání, pokud něčemu nevěřím, tak mě nic nepřinuntí změnit názor, než se tak sám rozhodnu. A další velmi silný poznatek, který jsem u sebe zaznamenal, mám pocit, že začínám slyšet nějaký hlas, nebo cosi zevnitř, co mi dává radi /vhledy/.
  • mějte se krásně a dík za skvělý 10 dní, ta podpora byla užasná, ani na okamžik jsem nezaváhal, že bych to chtěl přerušit a už teď se těším na další kolo.
  • po celý den pohoda, nejdřív jsem se bál, že se mi něco stane a tak jsem měl, ráno půl litru pomerančového džusu, pak na oběd miso polevku a od kamarádky jsem ochutnal čokoládový dezert, luxusní chutě, strašně moc intenzivní a zasicující, stačilo mi to až do 16h kdy jsem si dal čtvrt melounu a pohodička, tělo jenom přede :-) a já taky !
  • druhý den, už normálně pokračuju v jedení, bez vážných problémů, můj pocit nedostatku a přejídání mi zůstal a hned jsem ho vyzkoušel :-) Jediná výrazná změna, je, že se do mě vejde strašně málo jídla. Prostě to víc nejde, jsem sytý už z pár soust pak se jenom přemáhám abych si dal ještě
  • hodě jsem se o sobě dostavil a jsem za tuto zkušenost velmi vděčný - jedno z mnoha, že kromě jídla, ve svém životě nemám skoro žádná jiná potěšení a tím myslím každodenní

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7069

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si web zdarma!Webnode