Je půst o vodě prospěšný?

23.10.2014 12:16

 
Často se setkáváme s otázkou vhodnosti půstu o vodě. Zásadně jsem proti několikadennímu nebo několikatýdennímu půstu o vodě. Je to příliš nebezpečné a zbytečné. Požadovaného výsledku vnitřního očištění lze dosáhnout jinak. 
 
Mnozí lidé konzumují nevhodné, nebo dokonce toxické, tj. otrávené pokrmy. Čím déle u nich zůstanou, tím větší budou mít potíže.Limonádová dieta má přednosti půstu, o nějž usilujeme. Současněmůže odstranit možné nedostatky ve výživě.
 
Je nutné si půst ulehčit klidem nebo setrváním v posteli. U limonádové diety však není třeba být neužitečným prvkem společnosti
- naopak: můžeš vést aktivní, normální život. Mnozí těžce pracující zjistili, že jsou schopni pracovat také během limonádové diety. Někdy dokonce i víc a usilovněji, tvrději než při normální stravě.
 

 

Když člověk dosáhne čistého, zdravého těla a potom si přeje se postit z čistě duchovních důvodů, nemůže 30 nebo dokonce 40 dní způsobit žádné škody. Nejprve ale fyzické tělo musíme postupně detoxikovat opakovanými očistnými limonádovými dietami. Následně je nezbytné si zajistit co nejlepší kondici.
Vaši přátelé a známí v limonádové dietě najdou odpověď na svoje bolesti, choroby a jiné těžkosti. Dokonce i tehdy, když žádné nemají, se ti, kteří nikdy nebyli nemocní, budou cítit lépe. Dopřej přátelům toto dobrodění.
 
převzato z knížky: Zázračná citronová kůra
autor: STANLEY BURROUGHS

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6755

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si web zdarma!Webnode