Jak a čím si čistit zuby v průběhu citronové kůry

04.01.2015 18:55

Toto je velmi důležité téma, protože většina účastníků, kteří očistou prošli hlásila zvýšenou citlivost zubů. Postupně jsme se dopátrali k faktu, že citronová voda neboli citrony obecně oslabují sklovinu. V kombinaci s čištěním zubů tvrdými kartáčky nic moc. 

Takže jak a čím si čistit zuby:

  • Báječný multifunkční kokosový olej Málokdo ví, že kokosový olej  v sobě ukrývá ohromnou sílu. Nejen že při pravidelném používání tlumí záněty dásní a zubů, protože má antimikrobiální a desinfekční účinky, ale čištění zubů kokosovým olejem je i velmi účinně bělí. Můžete nanést ztuhlý olej na kartáček (v tekuté formě pár kapek) a čistit zuby obvyklým způsobem nebo si dát lžíci kokosového oleje do úst a jazykem jím objíždět zuby ze všech stran po dobu 5 až 20 minut podle výdrže nebo ho nakapat na čistý hadřík a leštit jím zuby. Je to na vás.
  • Čištění kurkumou Ano, je to pravda. Ten žlutý prášek, který obarví téměř vše, s čím přijde do styku na žluto, vybělí vaše zuby! Koření kurkuma je superstar ve snižování zánětu, chrání mozek před stárnutím a je silně antiseptická, protizánětlivá, antimikrobiální a antibakteriální – chrání zuby před kazem a dásně před jejich ústupem (odhalené krčky). Má i jiné zkrášlující vlastnosti než je bělení zubů, neboť je výtečná jako maska na obličej, protože odstraňuje otoky a vyhlazuje pleť. Na pastu použijte 1/2 lžíce sušené bio kurkumy, přidejte jen trochu vody a do vzniklé pasty namočte kartáček a čistěte zuby jako obyčejně. Kartáček samozřejmě zežloutne, ale když si pak dobře vypláchnete ústa a vyčistíte běžným způsobem, uvidíte rozdíl.

Originál textu a další informace naleznete na https://slunecnyzivot.cz/2014/04/prirodne-na-bile-zuby/

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6289

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode