Tereza - 21 dní - 22 den návratovka

28.01.2017 13:32

Když jsem se rozhodla, že budu držet citrovou kúru, bylo to ze zdravotních důvodů. Trvalo nějakou chvilku, než jsem si na tu myšlenku zvykla - vše jsem si dopředu naplánovala, přečetla a nakoupila.
Nejhorší byly první dny. Hlava mě nebolela, ale cítila jsem se slabá, na omdlení.
Velký problém jsem měla jak s večerním čajem se sennou, tak s ranním slaným nálevem - dělalo se mi po něm opravdu zle. Ten už jsem poslední týden vynechávala.
Obvykle jsem byla plná energie, spát se mi nechtělo, časem jsem naopak chodila spát brzo a vstávala jsem také brzo.
Zhruba uprostřed jsem byla neuvěřitelně zimomřivá.
Kolem druhého týdne jsme stále měla bílý povlak na jazyku a také jsem přemýšlela, že bych už přestala, ale tato myšlenka zmizela následující ráno - to jsem byla pevně rozhodnutá ještě pokračovat. Párkrát jsem si udělala mátový čaj na zpestření. Bylo mi moc dobře. Cítila jsem se skvěle. Poslední 4 dny jsem pila pouze vodu nebo mátový čaj.
Dokonce mi bylo tak báječně, že jsem nechtěla skončit ani ten 21 den. To už bylo na nátlak okolí, protože se o mě prý začali bát (vůbec nemuseli, cítila jsem se úžasně). Rozhodla jsem se, že ať říkají cokoliv, dokončím přesně 3 týdny. Říkala jsem si, že tedy všem udělám radost, přestanu a za 14 dní se opět "vrátím". Přesně 22 den jsem si udělala džus - vypila jsem ho s přemáháním. Shodila jsem asi 9 kg. 2 kila se mi časem vrátila. Citrónovku si zopakuji, ale tentokrát to bude až na jaře, pamatuji si dobře tu zimomřivost. Zkusím vše zaznamenávat den po dni a už se těším na ten skvělý povznášející pocit.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6750

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode