Sylva

02.09.2013 09:57

  • 3. den začínám s váhou 57,2 kg, což je super, neb to nejde zatím dolů a jsem v tomto ohledu tedy v klidu. Slanej litřík jsem do sebe nalila postupně během 10 minut v 7 ráno. Chuťově lepší, než ten předchozí hnusnej koncentrát do 1/4 litru :-), ale bylo to obtížnější z hlediska objemu. Ani čisté vody bych nedokázala asi vypít takto celý litr. Takže cítím i po hodině a půl tíhu v žaludku. Citronádu jsem dala v 8 hodin. Předtím jsem byla na WC 1x - něco málo a zatím bez vody. Po osmé jsem byla 2x, už šla ta voda. Ale stále se cítím naplněná příliš tekutinou, tak možná ještě něco půjde :-)
  • Jsem stále spíše unavenější, uši zaléhají. Je mi spíše trochu zima. Nicméně jsem zatím schopna normálního provozu, dnes pracuji z domu, takže bych to měla v pohodě "dát". Další zprávy pošlu asi ke konci dne.
  • 3. den jsem celkem vypila 12,5 citronád. Dopoledne trochu tlaky a křeče ve střevech. Slaná voda ze mne vycházela po troškách v průběhu skoro celého dopoledne. Celý den jsem byla mírně unavená, taková vláčná, chvílemi zvýšená energie a chuť uklízet, takže po práci jsem se opět pustila do úklidu bytu. Nechtělo se mi vůbec ven mezi lidi, do toho rachotícího velkoměsta, navíc v tom pochmurném počasí, takže jsem nikam nešla a uklízela :-) celý den mi bylo trochu zima, místy lehká zimnice, ale dalo se v pohodě. Spát jsem šla chvíli před 21 a spala až do rána. Sny opět živé, ale nepamatuji si je.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode