Sylva

01.09.2013 09:21

  • Druhý den jsem se probudila celkem unavená. A to zamračené počasí po nočním dešti tomu asi napomáhá. I když, možná se to počasí trochu zlepší, již vidím kus modrého nebe a sluneční paprsky!!... :-) Slanej roztok opět do 1/4 vody, což, jak jsme dnes zjistili, je chyba, takže zítra (3. den) začnu již s litrem. Pocitově jsem ale už dnes každý hlt zapila trochou samotné vody, jinak bych to do sebe nedostala, takže jsem si to vlastně již tak z půlky naředila tímto :-) Vypila jsem ho kolem 7.hodiny. Do 8. hodiny žádná stolice. Dala jsem si 1. citronádu, cca v 8.20 první "normální" stolice. V 9 hodin dávám druhou citronádu. Zatím jsem stále unavená, a je mi celkem chladněji, další citronády si asi mírně nahřeji (samozřejmě lehce, aby se nezničily enzymy apod. - tedy v duchu raw stravy) a navýším množství kayenského pepře, do snesitelné chuti :-)
  • Aktuální váha 57,2 kg.
  • Celkově jsem druhý den dala 13 citronád, poslední kolem 20.30 a cca do půlhodiny šla spát. Celý den jsem byla spíše unavená, s chvilkovými záblesky navýšení energie. Byla jsem víceméně doma a čištění mne chytlo i zvenku. Takže jsem v průběhu celého dne umývala všechno možné - zrcadla, okna, kuchyňskou linku, odpadkový koš, koupelnu, záchod, podlahy, klávesnici, polodrahokamy, utírala prach apod. :-) Velmi symbolické aneb vše je propojeno. I jsem cítila, jak tím, že dělám čistku i ve vnějším světě pomáhám vnitřku mého těla, a obráceně. Prostě se to vzájemně propojuje. Užívala jsem si to a dnes po práci v tom hodlám pokračovat :-)
  • Dělá se mi během dne vcelku nepříjemný povlak na jazyku i zubech, takže mám potřebu si během dne vyčistit zuby - nepoužívám teď žádnou pastu, abych nedráždila sliny a trávení, takže prostě jen kartáčkem a vodou.
  • Od prvního dne mám v noci živé sny. Také se mi zhoršil tinitus, ledviny asi makaj o 106. Hlavu a oči mám stále spíše "zakalenejší" a těžké. Vnímám to jakou součást prvotní fáze detoxikace.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode