Stáňa - 3 DNY

09.01.2015 18:28

DEN 1

  • Dobrý den, já jsem se také zařadila k Vaší skupince, společně s kolegyní. Slanou vodu jsem musela ráno vzdát po 0,3l, víc to opravdu nešlo. Limonáda mi chutná, pijeme jí cca po dvou hodinách. Před hodinou mě začala bolet hlava, stále se to stupňuje, nyní jsem se snažila zapít prášek, což se nepovedlo (vždy s tím mám problém), a musela jsem ho zajíst, zůstal přilepený v krku. Použila jsem mandarinku, snad to tolik nevadí. Budu se snažit vydržet co nejdéle, ale nevím, zda to bude celých 10 dní. Největší problém bude u vaření pro zbytek rodiny... :-)  Zdravím a přeji krásné odpoledne.

DEN 2

  • Ahoj všichni souputníci v druhém dni očitné kůry! 
    Pro mě je to spíš opět první den, protože včera odpoledne jsem byla s kamarádkami v restauraci s předsevzetím, že si dám jen mátový čaj, ale bohužel mi ty potvory, když jsem byla na wc, objednaly zeleninový salát s ROSTBEEFEM !!! Samozřejmě jsem toho asi 3/4 snědla :-(.
    Ve čtvrtek večer jsem neměla projímavý čaj a páteční ranní slané vody jsem vypila tak 0,3 litru a pak ještě 0,3 bez soli. Jelikož často trpím zácpou, tak zatím nic... Přes den jsem cítila docela často silný hlad a hlasitě mi kručelo v žaludku. Kolem 13 hod přišla velmi silná  bolest hlavy, nemohla jsem ani otáčet na stranu, musela jsem si vzít Ataralgin, protože hodinu potom jsem řídila, ale za půl hodinky po polknutí prášku se mi ulevilo. Potom tedy ta hrůza se salátem a do večera ještě jedna limonáda, celkem jich bylo 7. Večer jsem vypila odvar z čisté senny a dnes ráno zase nic, ani po slané vodě  (už jí mám 1,5hod v sobě), ale zřejmě je to tím, že to bylo opět jen 0,3l se solí a 0,3l bez. Dnes a zítra bude další zatěžkávací zkouška, protože budu vařit pro celou rodinu od snídaně po večeři, a zatím venku je prší, ani na zahradu se nedá vylézt....  
    Od probuzení (nedobrovolném - v 6:10 vstal nejmenší syn) mě pobolívá hlava, ale není to tak hrozné, zkusím vydržet bez prášku.
    Výchozí míry 67,8kg na170cm, dnes ráno 67kg.
    Přeji krásný den a hodně zdaru. Stáňa
  • Dobrý večer, hurá, zvládla jsem den bez jídla, chutě teda byly, ale překonala jsem je. Dávám si poslední citronádu a pak už jen senna a půjdu do hajan. Byla jsem s dětmi na procházce, to mi udělalo moc dobře, hlava mě skoro přestala bolet. Doufám, že zítra už proběhne nějaké to vyprazdňování, dnes opět nic...
    Dobrou. Stáňa
    PS: Zapomněla jsem napsat, že včera po práci (1.den) při vyjíždění z parkoviště jsem málem nabourala některému z kolegů auto na parkovišti a při otáčení před domem spolupracovnice jsem si na poslední chvíli všimla, že mi přímo za autem stojí dva důchodci, málem jsem je porazila. Byla jsem nesoustředěná a ospalá.

3 DEN

  • Ahoj všichni, bohužel jsem to dnes musela ukončit pro neustávající bolest hlavy a slabost, odpoledne jeden smoothie koktejl a večer vývar a bolest ustala, všem Vám držím palce v pokračování, příště se zase přidám, i když nevím, jestli už na to nejsem připostarší typ :-). 
    Děkuji za rady a za podporu a přeji klidný pracovní týden.
    Stáňa

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6755

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si web zdarma!Webnode