Radek

08.09.2013 09:05

  • A jsme ve finále :-) a žiju, tak to je velký ! Včera jsem měl velikou výzvu, oslava u rodičů, všude dorty, opýkání špekáčků na ohni, ty vůně, uíííí ... ale dal jsem to, síla rozhodnutí nepolevila v celém desetidenním procesu ani na chviličku. A  že jsem se vystavoval velikým pokušení, dvakrát oběd s kamarády, jídelní prezentace, vlastní příprava jídel, pak buchtičky a chlebíčky u maminky. A jsme rád, že jsem do dotáhl až na konec.
  • Co se týká včerejšku tak váhy tak mám zase 76kg, ale fakt nevim kde, protože mám poci, že jsem dost schodil :-) detoxikace nijak zvláštní, jazyk mám pořád dost bílej, nic mě nebolí. Jen pocity únavy, ale to je můj dlouholetý problém, takže když jsem unavenej, tak se snažím zastavit a jít sil lehnout, nebo relaxovat a to pomáhá. Včera jsem byl navečer dost unavenej a už ani citronovka nezabítala, tak jsem si dal sklenici vody a po té se mi udělalo úplně krásně, tam mám poctit, že kdybych pokračoval tak bych asi ubíral citronovky, proto píšou 6-7 to je asi opravdu ideální stav. Spíš méně je více.
  • Hlad už mě nijak nevadí, zvykl jsem si, můžu fungovat, a baví mě to, ale tak nějak jsem nestihl si najít jiná potěšení než jídlo. A tak se těším až si začnu zase dělat živé dobroty, zjišťuju že jídlo je pro mě radost a uspokojení.
  • Zlepšila se mi vnímavost a to výrazně, ale taky náladovost, mám skvělé živé sny, ale taky dost ulítávám, musím se přes den hlídat. 'Casto si říkám " Země volá Radka, je někdo na příjmu ? " :-) Taky tvořivost, víc vnímám svojí cestu, kudy mám jít, kdy tlačit, a kdy přestat, a že vždy je jenom co je a nemá cenu řešit co bude za týden, pak vše funguje lépe přirozeněji. Zjistitl jsem, že moje cesta je radost a nadšení, tak poznám vždy jestli jsem na správné cestě nebo bloudím :-)

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6750

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode