Petricie - 6 DNÍ

14.01.2015 15:06

DEN 1

  • Ahoj všem, první citronovku na zkoušku jsem držela minulý víkend, abych věděla, "co to se mnou udělá" - a zda to v práci zvládnu.Cítila jsem se skvěle a u wc jsem zas tak moc být nemusela... :-))) Obdivuju Aleše, že nemá problém se slanou vodou.... extremista? Ja si davam měně než zarovnanou lžičku na 0,5 l a stejně mě po 3 dcl roztok nedělá vůbec dobře. Někde jsem četla, že je možné pít tento roztok večer a ráno pak projímavý čaj. Tato posloupnost by pro mě byla lepší, jelikož rána máme doma hektická, mám malé děti, které vypravuju do školky a do školy, sama dojíždím 25 km do práce... a na solný roztok, který mi moc nejede nemám dostatečný klid. Asi to začnu praktikovat tímto způsobem. Jinak limči jsou lahodné a co mě překvapilo minulý víkend - neměla jsem vůbec hlad.... jen to vaření pro rodinu byla muka... :-))) Pevnou vůli všem Páťa

DEN 2

  • Dobré dopoledne přeji, zdravím ve 2. dni, jsem na tom podobně jako Stáňa. Včera večer jsem rodině připravovala večeři, oběd na druhý den (mám manžela dnes ve službě)...no a nevydržela, ochutnávala, naštěstí mi brzy bylo těžko, tak jsem přestala... ale nevydržela jsem. Ráno jsem se probudila s pocitem viny a myšlenkou "já to nedám", naštěstí na mě v mobilu hned vykoukly maily od Radka a Stáni a namotivovaly mě, dodaly odhodlání. Děkuju za tuto diskuzi! Je to pokušení připravovat rodině jídlo. Včera večer jsem požádala manžela, zda by v týdnu mohl připravovat večeře, souhlasil, takže pracovní týden bude pro mě v tomto jednodušší, nebudu v pokušení.

    Ráno jsem pokořila litr slané vody, nálev byl však slabší. Vždy, když tu slanou vodu piju, neubráním se myšlenkám, že bych si v ní ráda zaplavala... ta představa moře je tak relaxační... :-)))). Bohužel, stejně jako u Stáni, ani na mě nemá nálev zatím učinky, které by měl mít. Večer vypiju ještě čaj ze senny.

    Mám dotaz - citronádu si dávate hned po slaném nálevu, nebo až déle? Dnes dám tedy na radu Radka a budu pít limonády častěji... včera jsem jich dala 6 + 2 mátové čaje do 0,5 l.

    Hezký sobotní den P.

DEN 3

  • Ahoj všem ve 3. dnu, Lenko, ty teda jedeš!!!! Pro mě byla sobota klidná, v pohodě. Nestihla jsem si dát před spaním čaj ze senny, jelikož nám kvůli vichřici vypnuli elektřinu. Dnes jsem ráno zdárně zvládla litr slané vody - už malinko slanější než včera - 1,5 lžičky na litr. Vyprázdnění se však opět nedostavilo. Oběd jsem vařila včera, dnes jen ohřála.

    Problém jsem dnes měla s kávou, ráno ke mně přišla kamarádka, udělala jsem jí káva, pak přišel manžel z práce - káva, potom přijeli nečekaně na navštěvu tchánovci - káva, káva, káva, káva..... už jsem to nevydržela, Nespresso se na mě smálo... dovolila jsem si tedy bezkofeinové.... ALE JAKÉ PŘEKVAPENÍ.... NECHUTNALO MI, SMRDĚLO MI, VYPILA JSEM ANI NE PŮLKU A MUSELA JSEM HO VYLIT. Navíc mě z toho rozbolela hlava... Takže kávu už ne.

    Mám jeden poznatek. Když jsem navštěvovala kurzy STOB, říkala nám naše lektorka, že pokud si projedeme po hřbetu ruky nebo nohy (holeni) a cítíme bouličky, tak to značí, že jsme zanesení toxiny. Já byla plná bouliček jak na nohách, tak na rukách, dnes mě tak napadlo si projet po hřbetu ruky a najednou tam jsou bouličky téměř neznatelné. Měla by to být tedy známka toho. že očista probíhá.

    Jdu si dát další limču, snad mě přestane bolet ta hlava.

    Zítra začíná pracovní týden, přemýšlím, že přichystám svačiny a snídaně už večer, abych měla ráno čas na slanou vodu... vstávat dřív  se mi moc nechce, už takhle denně vstávám v 5 h.

    Hezký zbytek dne, držte se  P.

DEN 4

  • Ahoj, zdravím Vás ve 4. dni, od včerejšího večera mám neustále příšernou žízeň. Čím víc piju, tím větší žízeň.

    Dnes ráno jsem nezvládla litr slaného nálevu, jen 7 dcl, večer jsem měla sennu... vyprázdnění opět nic.... Říkám si, kde je chyba.... Jinak se cítím dobře, hlava občas pobolívá, nic hrozného, o víkendu jsem měla bušení v uších, dnes cítím slabší nohy. Hezký den všem P.

DEN 6

  • Ahoj, všechny Vás zdravím, předevčírem jsem měla nějakou krizi. Byla jsem unavená a hladová, přišla za mnou kamarádka na kávu a byla jsem krajně nespolečenská, klížil se mi zrak... Manžel asi pozapomněl na svůj slib, tak jsem pak dělala večeři já... a snědla půlku housky, kombinaci stresu a hladu jsem opět nezvládla.

    Druhý den jsem si dávala dopoledne citronádky, potom jsem si vzala půl dne dovči a vyrazila pěšky do cca 3 km vzdáleného obchodního centra na nákupy. Po cca půl cesty začal třas v nohách, dala jsem si tam tedy pomerančový fresh a vše bylo OK.... pak za 2 h ještě jeden. Večeřela jsem pečenou řepu. Tímto tedy pro mě má první citronovka končí. Jsem za ni ráda, i když jsem nedala celých 10 dní. Cítím se lehčeji. Nemám chuť na hutnou stravu, láká mě hlavně ovoce, zelenina. Nevážila jsem se, ale určitě nějaké kilo dole je.

    Všechny vytrvalce obdivuju a smekám, příště se každopádně zase ráda přidám.

    Mějte hezký den Patrika

 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6860

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si web zdarma!Webnode