Petra - 1 den

05.11.2014 19:31

Ahoj, jmenuji se Petra.

Již nějaké zkušenosti s očistami mám:

  • 4 měsíce dieta bez živočišných produktů, lepku na základě zdravotních problémů (atopik, chronické angíny, častá nachlazení) ve 20 letech (po 4 měsících této očisty nemoci odezněly).
  • ½ rok striktní makrobiotická strava (bez cukru, živočišných produktů, teinu, alkoholu atd.) ve 28 letech
  • Pár odlehčeních dní na šťávách, ovoci, jednodenní dny na rýži v posledním období (úplněk, novolunní).

Na základě zkušenosti s ozdravujícími účinky lehké stravy, jsem se dala na zkoumání, co a jak v těle funguje, a tak v dnešní době působím jako výživový poradce J Citronová kůra je pro mne výzva. Zatím jsem vždy aspoň něco malého jedla, nikdy jsem nevydržela celý den bez jídla (jedině v nemoci). Dlouho jsem se na tuto očistu připravovala – psychicky i fyzicky. Měla jsem trochu strach celý den jen pít a taky z hubnutí (mám opačný problém, co většina, jsem malá, drobná, s váhou 44 kg, a tak úbytek váhy pro mě nepřichází v úvahu). Jednoho dne si tělo řeklo a je to tady J

1.     Den

Předchozí večer jsem si dala doporučovanou projímavou směs, takže druhý den ráno jsem pěkně hupkala na WC. Ráno jsem s vypětím všech sil vypila slaný nálev…. Brrr…. A pokračovala celé dopoledne v běhání na WC. Vše jsem prokládala citronovkou, pěkně si ji osladila a trochu sirupu si dala i k „obědu“. Trochu mě uklidňuje, když spočítám kalorickou hodnotu vypitého javorového sirupu, že se dostávám s energetickým příjmem lehce nad svůj bazální metabolizmus, takže teoreticky bych zhubnout neměla (jenže mně stačí vynechat oběd nebo večeři a mám kilo dole, tak jsem zvědavá ). Dopoledne jsem zvládla cca 5 sklenic. Odpoledne únava, jdu si lehnout a spím až do večera. Večer doháním pití – postupně klopím dalších 5 sklenic. Bolí mě hlava, jsem unavená a pocity, taková mimozní, trochu mimo prožívání svých emocí. Mám chutě na sladké, něco bych si dala, tak olizuju další lžičku javoráku Na večer se chci ponořit do slané koupele, která je vhodná na odkyselení a očistu (koupel s teplou vodou a cca 300 g rozpuštěné mořské soli) a dám nějakou meditačku či relax. Jako posilu si čtu knihu od Morse – Zázračná detoxikace, která mně utvrzuje ve správnost mého konání…

Druhý den uvidím, zda zvládnu. Nechám to na svých ranních pocitech….

2. Den

V noci jsem špatně spala a budila se. Ráno mě ještě trochu bolí hlava. Klopím litr slané vody a následně běžím na WC. Jsem sama sobě vděčná za tuto zkušenost, první den v životě jsem zvládla vědomě bez jídla . Na váze o 1,5 kg méně, takže další dny nechám na šťávách, ovoci, zelenině a rýži. Citronádku piju ještě dopoledne. Taky se těším na dávku zeleného ječmene a zelený čaj.

Jako výživářka bych 10 dní určitě doporučila lidem s nadváhu a zdravotními problémy. Pro štíhlé lidi je vhodný určitě jeden den. Abych zvládla více dnů, musela bych vypít tak dvojnásobnou dávku. V těle jsem cítila, jak jej citronáda odkyseluje, čistí a přesto tělo dostane aspoň nějaký kalorický příjem (ne jako o půstu jen o vodě). Spojení citronu (zásadotvorný), javorového sirupu (vhodný na energii a plný minerálních látek) a kajenského pepře (zahřívající a povzbuzující) mi přijde jako výborný nápad, který opravdu funguje.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4683

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode