David

10.09.2013 23:42

  • Ahoj kamarádi, tak se po dlouhé odmlce zase hlásím, vezmu to rychle protože pocitů je hodně ale papír v této podobě toho snese ještě víc. 
  • 9. den mi bylo už docela špatně nevím jestli z hladu ale mysl to tak každopádně vyhodnotila. Nakonec jsem ale vydržel.
  • 10. den už jsem se pomalu začínal nalaďovat na to jaké to bude zase přijímat tuhou stravu a začal jsem pomalu alibisticky vymýšlet jaké by to asi bylo přejít na tuhou stravu bez dvou denního půstu na šťávách. A tak jsem to také udělal kolem 17:00 jsem do sebe kopnul čerstvě vylisovaný džus a reakce těla byla nečekaná. Začal jsem se neuvěřitelně potit a připadal jsem si jako by mne někdo polil horkou vodou. Tato reakce za cca 10 minut přestala. Když mi bylo lépe začal jsem koumat co tuhého bych mohl asi tak zkusit sníst. Jako milovníka sladkého mě samozřejmě napadla tyčinka Markol. Pustíl jsem se do ní. První sousto bylo neuvěřitelné, takový nával zvláštní energie jsem ještě nikdy nezažil, už jenom kvůli tomuto tajemnému pocitu se celá kůra vyplatila. Každopádně od té doby se to se mnou vezlo, hned doma jsem stláskal banán, borůvky a dort, samozřejmě vše RAW. Žádné špatné fyzické projevy jsem do dnešního dne nezaznamenal. Nyní už jím jako dřív (RAW) ale plácám vše dohromady také jako dřív :-). Jsem vděčný že můžu užívat slasti živého pokušení.

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 4682

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode