Co všechno tato očistná kůra léčí ?

29.10.2014 08:12

Všechny choroby vyvolané tvorbou hlenu, jako nachlazení, chřipka, astma, senná rýma, těžkosti čelních dutin i průdušková onemocnění, se odstraní.
 
Osvobozuje od nejrůznějších alergií, které vedou k dýchacím potížím a k chorobám nosních dutin. Všechny alergie nejsou nic víc než nahromadění jedu. Zmizí, jakmile tělo očistíme.
Lidé s nadváhou často trpí různými neduhy. Čím více konzumují otrávenou stravu ukládající tuk, která vede k obezitě, tím více se hromadí i ostatní nemoci.
 
Zahlenění vzniká pitím nebo pojídáním hlenotvorných látek. Když se jich vyvarujeme, současně se oprostíme od chorob, které z nich vyplývají.
 
Dieta z organismu odstraní příznaky nemoci, které vznikají ukládáním škodlivých sloučenin v kloubech, svalech, buňkách a žlázách.
Rovněž ukládání cholesterolu v arteriích a žilách se zabrání čisticí dietou se zázračným účinkem.
Zmizí všechny kožní choroby. Kupříkladu nejrůznější boule, abscesy, vředy a vyrážky. Základní podmínkou je podporovat snahu přírody odvést škodliviny a nepřijímat jídlo navíc.
 
Také všechny druhy infekčních onemocnění jsou výsledkem nahromaděných jedů, které se do těla dostávají v uvolněné formě rozkladem potravy nebo následnými metabolickými procesy.
 
Proto co nejrychlejší odstranění jedů snahu organismu čelit chorobě horečkou činí zbytečnou. Infekčním onemocněním člověk neunikne.
Často jsou metodou přírody jak odstranit přebytečný materiál.
Ano, tato dieta je redukčním prostředkem, ale je také něčím mnohem mocnějším. Použijeme-li ji proti jedné chorobě, současně odstraníme i ostatní.
Zdravé a silné tělo člověk buduje správnou výživou a špatnou opak.
 

Zpět

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7083

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode