CITRONÁDA - kolik jí vypít, příprava do zásoby

30.04.2014 07:54

PETER Desetidenní očista těla - Můžu si prostě nalívat, kdykoliv budu mít chuť, dokud nevypiju dvanáct sklenic ? Ano, můžete ji pít podle chuti, jen bych počkal půl hodiny po slaném výplachu a nepil ji pár hodin před spaním, abych nemusel vstávat na záchod. Těsně před spaním si dejte už jen šálek projímavého čaje. To jsou však jen má osobní doporučení.

Berete si někdo sebou do práce džbán hotové citronády ? Řekněme si to na rovinu. Když nepracujete doma, musíte si na dobu, kterou jste v práci nebo kdekoliv mimo domov, připravit citronádu do zásoby s sebou. Slyšel jsem ale o lidech, kteří vymačkají citrony, šťávu smíchají s javorovým sirupem, a tuto směs připravenou mají připravenou na několik dní dopředu, pak jen ředí vodou. Pokud jste četli něco o mladé pšenici, Hippokratově dietě, syrové stravě nebo pití čerstvě vymačkaných ovocných a zeleninových šťávách, pak víte, že enzymy se časem rozkládají, někdy už po pár hodinách.

Někdy se nevyhnete tomu, že si musíte připravit citronádu na celý den, ale nikdy to nedělejte na delší dobu, a večer, když se vrátíte domů, si připravte čerstvou. Jinak získáte jen část jejích blahodárných účinků.

RADEK: jednoduché pravidlo:

  1. vždy pijte čertvě připravenou citronádu
  2. pokud k tomu však nemáte příležitost, tak si připravte sebou koncentrát vymačkaný citron a do toho smíchat javorový sirup ve správném poměru a následně si připravit dolitím vody a kajenského pepře citronádu
  3. pokud víte, že nebudu mít čas ani prostor si z koncentrátu přiravit cintornádu, tak si udělejte zásobu třeba na celý den, jak potřebujete
HLAVNĚ nehladovět, nesmí se vám stát, že začnete mít hlad nebo chuť a nebudete mít po ruce citronádu. POKUD už se vám to stane tak pijte hodně vody. A pokud nemáte ani vodu tak BŮH s vámi :-)

Zpět

Diskusní téma: CITRONÁDA - kolik jí vypít, příprava do zásoby - Peter Desetidenní očista těla

  • Datum: 22.01.2022 Vložil: loveawake.ru

    Titulek: Are you 18? Come in and don't be shy!

    Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

    Odpovědět

  • Datum: 30.04.2014 Vložil: Magda

    Titulek: s sebou do práce

    Ráda používám citronovou šťávu úplně čerstvou, abych získala z působení enzymů co nejvíce. Bohužel mám však klasickou osmihodinovou pracovní dobu. Připravuji si však zásobu pouze no práce. Během těch osmi hodin vypiji obvykle tři až čtyři sklenice. Smíchám vodu, citronovou šťávu a javorový sirup, ale kajenský pepř přidávám až těsně před vypitím: naliju si připravenou citronádu do přenosného šálku a teprve pak přisypu špetku pepře. jinak by to bylo příliš pálivé. Doma si vše míchám podle chuti a vždy čerstvé a od začátku.

    Odpovědět

  • Datum: 30.04.2014 Vložil: Tereza

    Titulek: citronáda do zásoby

    Nevím, jak moc je to vhodné nebo nevhodné, ale občas si namíchám celý kanystr. Pak ho rozliju do půllitrových láhví, které mám pořád po ruce. Dnes jsem jela nakupovat, tak jsem si s sebou pro jistotu vzala dvě láhve citronády a dvě láhve vody. Byla jsem pryč šest hodin a nemusela řešit žádný problém. Když jsem přišla domů, hned jsem si namíchala a vypila čerstvou.

    Odpovědět

Přidat nový příspěvek

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 7342

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode