ANNA - 10 DNÍ*

17.10.2014 08:38

2 DEN 

Ahoj,
uz jsem začala, ale jsem teprve u druhého dne a mam pocit, ze uz mi ten javorovy sirup "leze krkem" :) ale dekuju za radu, snad si na tu chuť brzo zvyknu.

4 DEN

Zatím mám pocit, že ty dny jsou hodně podobné, co se týče nálady nebo pocitů. Nejhorší mi ale přijde ranní očista v podobě litru slané vody (vážně mám někdy pocit, že si dám ještě lok a musím se pozvracet :D ) Hlad během dne nějak extra nepociťuju, ale pokud to příjde,  tak sklenička citronády spolehlivě zabere :) Myslela jsem si, že mě bude detoxikace nějak omezovat, ale zvládám zatím všechno v pohodě včetně cvičení, což mě těší :) Chtěla bych to vydržet 12 dní, tak snad to moje tělo zvládne a třeba mi pak i poděkuje :) Ještě bych se chtěla zeptat, jestli není nějak rizikové jít 6.den na 10km závod v běhu?  
děkuju
P.S: s javorovým sirupem jsme už kamarádi :)

6 DEN
 
Jinak se dneska cítím dobře, ráno jsem měla jít běhat závod 10km, ale raději jsem to neriskovala a nakonec si dala jenom 5km a je mi skvěle:) Večer mám jít na noc do práce, tak snad to zvládnu, protože jsem teď zvyklá chodit spát kolem 21-22 hod. Musím si udělat pořádnou zásobu citronád, jen nevím, kam vložím ten čistící čaj, protože v práci by to asi nebylo moc ideální :D
Myslela jsem si, že první dny budou nejhorší, ale nakonec tomu tak nebylo, fungovala jsem 3 dny úplně v pohodě, cvičila jsem a ani sem neměla moc hlad. Čtvrtý den se to už zhoršovalo, začala mi scházet energie, byla mi pořád zima a měla jsem náladu na nic. Pátý den jsem nenáviděla všechny lidi s jídlem a jít do obchodu na citrony byl mor!! :D Šla jsem spát v 7 hodin, protože jsem se bála, že bych to už nemusela vydržet a taky jsem potřebovala nasbírat síly na další den. No a je tu den s číslem 6 a myslím, že běh ho odstartoval nejlíp, jak to šlo :) jedinou negativní věcí je, že mám pocit neustálého hladu i přesto, že pořád piju, tak snad to přejde.
posílám pozdrav a držím palce do dalších dnů:)
 
10 DEN 
 
Ahoj, tak uz mam kůru za sebou a je mi uz s pomerancema lip:) a povlak z jazyka uz taky pomalu mizí.. Diky moc:)

 

Zpět

Otázky a odpovědi: ANNA - 4 den - probíhá

Nebyly nalezeny žádné otázky.

Kontakt

RAdek

777676191

Anketa

Proč by jste citronovku drželi ?

Celkový počet hlasů: 6645

© 2013 Všechna práva vyhrazena www.zazracnacitronovakura.cz

Tvorba www stránek zdarmaWebnode